Aruncă „mingile” în bol!

•Shaquille O’Neal a lansat propriile cereale și va dona încasările pentru renovarea sălilor de sport din școli.

Shaq a găsit un mod fun prin care să susțină sportul în școli! Și-a creat propriile cereale! Da, fostul star de la Lakers a colaborat cu cei de la Kellogg, și uite așa au apărut primii fulgi de cereale în formă de mingi de baschet! Banii făcuți din vânzări vor fi donați școlilor pentru renovarea sălilor de sport! Bine gândit, Shaq! Când te văd copiii atât de mare, își dau seama că nu trebuie să sară peste mic-dejun! Cine știe ce-și închipuie? Ori vor crește brusc 2 metri în înălțime, ori vor fi ași pe terenul de baschet, iar în câțiva ani auzi că au devenit campioni NBA!

Scoate „argintăria” din vitrină

•Sergio Ramos s-a lăudat pe Instagram cu colecția sa de trofee câștigate în toată cariera.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Cum a împlinit 35 de ani, Sergio Ramos a zis să le reamintească fanilor ce colecție impresionantă de trofee a strâns de-a lungul timpului! A pus argintăria pe masă ca s-o lustruiască, dar dacă tot face o treabă, nu strică un story în care să se laude! Rând pe rând, spaniolul a ridicat trofeele La Liga, Champions League, EURO și Cupa Mondială! Apreciem efortul, Sergio! Știm că faci febră musculară de la câte cupe și medalii ai de ridicat când ștergi praful prin casă!

3 puncte și un backflip de 10

•Hugo Laugier a marcat la coșul de baschet în timp ce dădea peste cap, pe schiuri.

Hugo Laugier, schior profesionist, te sfătuiește să nu te dai bătut până nu-ți vezi visul cu ochii! Exact așa cum a făcut el pe o pârtie din Alpii Francezi! Hugo a instalat un coș de baschet în mijlocul zăpezii și a incercat să bage mingea-n plasă, în timp ce se dădea peste cap cu schiurile de pe o rampă! În videoclip a ratat coșul de 6 ori, dar el spune că a avut nevoie de câteva ore ca să-i iasă schema! Bucuros că i-a reușit, Hugo a umplut programul artistic și cu câteva dunk-uri din viteză! Ce să mai, a meritat tot efortul, căci trucurile acestea fac toți banii!

No gym? No problem!

•Scott Mathison și Ryan Tremaine au conceput un circuit numai bun dacă nu ai acces la sală și greutăți.

S-au închis din nou sălile de fitness? Nu renunța la antrenamente! Și dacă n-ai idee ce exerciții să faci, îți dau Scott Mathison și Ryan Tremaine câteva idei! Americanii au gândit un circuit numai bun de folosit în aer liber! Nici măcar n-ai nevoie de greutăți ca să-i dai de cap! O sticlă cu apă și multă energie, căci mișcările băieților îți vor solicita din plin toată musculatura! Chiar dacă te pornești mai greu, cei doi îți zic să ai încredere: flotările cu bătaie de palme, coreenele și plank-urile îți vor aduce un pump de calitate!