Se antrenează cu peștișorul

Halep le-a arătat fanilor cum face abdomene, flexii și genuflexiuni cu peștișorul ei, Beefcake.

Ai alt animal de companie în afară de câine și nu știi cum puteți să vă antrenați împreună? Ei uite că Simona Halep i-a îndeplinit peștișorului ei de aur trei dorințe. Să facă abdomene, flexii și genuflexiuni. Cred că Beefcake, pentru că așa îl cheamă pe partenerul de antrenament al Simonei, și-a lucrat mai mult branhiile și ochii la cât l-a agitat tenismena în acvariu! Dar cui îi trebuie exercițiile astea când ai terenul de tenis la doi pași? Ce știți voi…peștișorul are toate condițiile! Simona i-a făcut lui Beefcake un teren în minatură pe fundul apei. Asta e regula casei. Nimeni nu trage chiulul!

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Russ este omul triple-double

Russell Westbrook a depășit recordul de triple-double-uri al lui Oscar Robertson în meciul cu Pacers. Cu 33 de puncte, 19 recuperări și 15 pase decisive, „Russ” a ajuns la 181 de triple-double-uri în NBA. Recordul lui Robertson, membru al Hall of Fame-ului NBA, a rămas în picioare aproape 50 de ani.

Russell Westbrook este o mașinărie la Washington Wizards! A făcut istorie în meciul câștigat de „vrăjitori” în fața celor de la Indiana Pacers și a ajuns la cele mai multe triple-double-uri din istoria NBA! Cu 33 de puncte, 19 recuperări și 15 pase decisive, Westbrook a adăugat la colecție al 181-lea triple-double din carieră. Nu-i puțin lucru! A doborât recordul lui Oscar Robertson, care a stat în picioare aproape jumătate de secol. Russ mai are până să ajungă în Hall of Fame, ca „The Big O”, legenda lui Sacramento Kings, dar poate trage echipa după el în playoff-uri. A fost eroul lui Wizards după ce colegul Bradley Beal, cel mai bun marcator al meciului, s-a accidentat în a treia repriză. Pe final, omul triple-double le-a făcut pe toate! Că a fost coș, că a fost pasă, Westbrook a adus cele nouă puncte câștigătoare în prelungiri. Aproape că i-au dat lacrimile după meci, când băieții i-au făcut cinste cu dușul de onoare și l-au aplaudat în vestiar.

Margie atacă aurul pe placă

Margie Didal (Filipine) poate deveni prima femeie medaliată cu aur la JO în proba de skateboarding. Margie a început să se dea cu placa la 12 ani și a ajuns campioană la Jocurilor Asiatice din 2018.

Dacă nu crezi că ambiția și determinarea fac minuni, înseamnă că n-ai văzut-o pe Margie Didal din Filipine. Margie s-a urcat prima dată pe skateboard la 12 ani, în timp ce o ajuta pe mama ei să vândă mâncare pe străzile din Cebu. N-a trecut mult timp și parcu cu rampe a devenit imediat o a doua casă, asta până când parcul a fost închis. A luat la rând mall-uri, magazine…peste tot a avut probleme cu paznicii! De, fata știa una și bună: voia să fie mai bună decât toți băieții din gașca ei de skateri, așa că se dădea cu placa pe unde apuca. Când antrenorul ei, Daniel Bautista, a văzut-o prima dată la treabă, a știut că are în fața un mare talent. Dar nu bănuia că Margie va avea într-o zi șansa de a merge la Jocurile Olimpice. Este deja cea mai bună de pe continent, după ce a luat aurul la Jocurile Asiatice în 2018, primul an în care skateboardingul a devenit probă oficială. La vară vrea să le arate tuturor că poate cuceri întreaga lume și că placa merită respect cu prima medalie de aur la Tokyo!