FUGA E SĂNĂTOASĂ

Și cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, vrea să fugă și de pandemie. Nu poate, așa că a organizat o cursă de viteză cum nu s-a mai văzut. La ea au participat actorii Owen Wilson și James Corden. Wilson a furat startul, însă comedia nu i-a ieșit. Usain Bolt a câștigat chiar dacă a alergat cu frâna de mână trasă.

POATE DACĂ PLOAIA S-AR OPRI…

Te deranjează ploaia? Cheam-o pe campioana de dans sportiv, Salome Chachua. Dansatoarea din Georgia reușește dansul ploii ca nimeni altcineva. Aduce soarele înapoi prin mișcări senzuale de tango. Salome spune că pașii de dans trebuie să urmeze atât ritmul muzicii, cât și pe cel al inimii. Dacă totusi nu reușește să aducă vremea bună, îți face cu siguranță ziua mai bună.

PISICA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU

Fotomodelul Sara Damnjanovic le dă bătăi de cap bărbaților. Cu picioarele ei lungi atrage toate privirile, mai ales când pune în practică mișcări de taekwondo. Sara este campioană la acest sport și postează în online demonstrații de la fiecare antrenament. Fanii nu îndrăznesc să o bage în seamă. Se tem că Sara le-ar putea tăia răsuflarea din două lovituri!

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

ÎNTOARCE TOATE PRIVIRILE

Ai zile în care totul este pe dos? Ai măcar grijă să te imbraci cu hainele pe față. Fitness modelul Michie Peachie te învață cum să-ți pui hainele pe tine când ești cu susul în jos. Pașii sunt simpli! Te sprijini pe palme, îți tragi mai întâi pantalonii, iar la final pui și tricoul pe tine. N-ar trebui să dureze mai mult de cinci minute pregătirea pentru o zi de-a-ndoaselea!

SPORT ÎN FUNCȚIE DE ANOTIMP

Iarna nu-i ca vara! A simțit-o pe pielea lui snowboarder-ul James Buehler, care la începutul verii a lăsat placa din picioare și s-a apucat să escaledeze stânci. James practică noul sport cu mâinile goale, fără mănuși și cască de protecție. Iubește atât de mult adrenalina ca nici frânghie de susținere nu ar vrea să poarte.

ÎNCĂLZIRE PENTRU ORICE SEZON

Ziua bună se cunoaște după jogging-ul de dimineață. Alergarea încă de la primele ore ale zilei te încarcă cu energie și te ajută să-ți oxigenezi creierul. Ca să reziști măcar un kilometru pe pistă, trebuie să-ți încălzești toti mușchii din corp. Stretching-ul prinde cel mai bine înainte să te încalci cu adidașii de alegare.

SĂ FIE LUMINĂ!

S-a întrerupt curentul în timp ce erai la sală? Nu-i nimic! Continuă să te antrenezi și pe întuneric. Sportivii din grupul Dude Perfect îți arată câteva exerciții prin care să strălucești și în beznă totală. Poți să joci baschet, golf sau să tragi cu arcul! Băieții spun că acest tip de antrenament te ajută să-ți depășești limitele și să învingi teama de întuneric.