DUREREA ÎL MOTIVEAZĂ PE DEPAY

De câte ori nu ai auzit sloganul: „no pain, no gain”? Se pare că pentru Memphis Depay, fostul star de la Lyon, deviza aceasta este mai adevărată ca niciodată! Olandezul a ținut să transmită un mesaj puternic tuturor fanilor săi din online, care fac sport de perfomanță și vor să-și îndeplinească visurile: durerea este cheia către succes! Exact, Depay a simțit-o și a trăit-o pe pielea lui! După operația suferită la genunchi, în urma rupturii de ligament, Depay a avut nevoie de 285 de zile de recupare. Nu-i deloc puțin dacă stai să faci un calcul! Dar vorba înțelepților: ce nu te omoară, te face și mai puternic! Atacantul și-a pierdut echilibrul la antrenamente de 231 de ori, dar nu s-a dat deloc bătut! Pentru el fiecare căzătură a fost un imbold să se ridice de jos și mai puternic! Efortul i-a fost răsplătit tot de atâtea de ori! Acum, Depay se bucură de un super contract cu Barcelona. Va trage cot la cot alături de catalani pentru două sezoane și cine știe? Poate o să câștige și La Liga! Depay vrea să ne convingă pe toți că este în formă maximă, așa că se antrenează cu mingea de fotbal și sub apă!

JOACĂ TEQBALL ÎNAINTE DE TOKYO

Baschetablistul Luka Doncic știe cum să se distreze la antrenamente! Poate îți trece prin cap „cum de are starul lui Dallas Mavericks timp de hlizit când trebuie să tragă tare pentru Tokyo 2020”? Simplu! La cât de stăpâni pe sine sunt băieții din echipa națională de baschet masculin a Sloveniei, e normal să se mai și detașeze din când în când! Dar nu vă gândiți că au petrecut în oraș, la vreo terasa de fițe! Nu, tot pe terenul de baschet și-au făcut veacul! Doncic și compania au împrumutat un fileu rotund și-au încins un super meci de teqball chiar în mijlocul sălii! Nu le-a zis nimeni nimic! Până la urmă de ce ar face-o? Doar Doncic este baschetbalistul minune care a calificat Slovenia, pentru prima oară în istoria țării, la Jocurile Olimpice!

VREMEA REA E BUNĂ PENTRU SPORT

Pune-ți corpul în mișcare indiferent de vreme! Este un sfat sincer care vine de la Lindsey Vonn! Fosta campioană olimpică la schi îi îndeamnă pe toți iubitorii de sport să se ridice de pe canapea, în zilelele când soarele se ascunde printre nori și să se antreneze chiar și în ploaie! Fiindcă știe ce forță are puterea exemplului, americanca a trecut ea prima la acțiune! Vonn le-a demonstrat tuturor ce înseamnă să faci surfing când vântul suflă cu putere, iar apa e rece de ți se ridică părul pe tine numai când te uiți! Îmi place că în ciuda condițiilor meteo, Vonn a făcut față valurilor și a dus până la capăt traseul pe placă!  

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

KITESURFING-UL ÎI DĂ ARIPI

Stin Muller, practicant profesionist de kitersurfing, cred că este unul dintre acei puști, care nu cunosc frica și pe care toți îi admirăm, dar n-am pune niciodată în practică ce fac ei! Olandezul are atât de mult curaj că poate să-și ia zborul direct cu placa! Cum face asta? Stin a zis să ne arate și nouă! Prinde viteză din mers, iar imediat cum decolează de pe apă, mai face și câteva trucuri cu placa, suspendat în aer! Da, pentru cel mai recent trick al său, Stin s-a lansat în înălțime vreo câțiva metri, de am crezut, sincer, că o să ajungă pe Lună înaintea lui Bezos!