• Drumurile noastre toate au oare sanse sa se transforme in autostrazi? Guvernul pune la bataie doua miliarde de euro pentru infrastructura rutieră. Ciucă se mai luadă si cu cele 4 miliarde de euro pe care le dă românilor ca ajutor după pandemii – un exemplu de ajutor: 25 de euro pe lună pentru unele familii.
  • Putin se apropie de prima victorie în războiul din Ucraina. Separatiștii pro-ruși din Donețk au anunțat că portul Mariupol a căzut în mâinile invadatorilor după 47 de zile de bătălie crâncenă. Cancelarul Austriei a fost azi la Moscova sa stea de vorbă cu Putin despre gaze si razboi.
  • Școala nu e doar pentru oameni. Ultimele studii ale cercetătorilor par din desene animate – ciupercile de pădure ȘTIU 50 de cuvinte si pot comunica intre ele, iar peștii sunt capabili să numere.
  • Suedia si Finlanda se pregătesc de intrarea in NATO. Se poate intampla pana la finalul verii – anunță englezii de la Times. Majoritatea cetatenilor din cele două tări sunt acum pentru aderare – si nu pentru neutralitate.
  • E lider, dar nu ii place sa fie sef cu orice pret. Deși este cel mai mare acționar individual al Twitter, Elon Musk a refuzat să intre in consiliul de administrație.
  • Poate așa nu o sa mai fie datorii – 80% dintre bancile centrale ale țărilor sunt constiente că viitorul va fi al criptomonedelor – asta după ce anul trecut nimeni nu credea in ele.

Recomandări

MILTON AMENINȚĂ FLORIDA
SEX PE TIKTOK
SPA LA ÎNĂLȚIME
INOVAȚIE LA WIMBLEDON
ÎN NUMELE FIULUI
TIMBERLAKE VINE LA EC