Laura Buciu, Mădălin Mihai și Mircea Căpățână, cofondator Smart Bill, sunt în juriul de azi.

  • Cresc nemulțumirile legate de comunicarea în cazul vaccinării anti-COVID. La o zi după ce purtatorul de cuvânt de la sănatate din pandemie, a spus că au fost ascunse raportările cu efectele adverse, azi actualul ministru, Rafila spune că au fost doar 48 de cazuri de afecțiuni și nici un deces. Șeful vaccinării, colonelul Gheorghiță, continuă să tacă.
  • România scoate apă din piatră seacă. Avem investițiile cele mai mici din Uniunea Europeană la capitolul cercetare și dezvoltare, dar, în mod surprinzător, rezultatele nu sunt așa rele. România e pe locul 49 și lasă în spate și țări din G-20.
  • Au găsit rețeta succesului prin care să aducă turiști cu bani la noi țară – Moldova e fruntea. La plăcinte înainte, colț cu județul Iași.
  • Am trăit s-o vedem și pe asta! Preoții interziși în Biserică! Cine calcă pragul bisericii Frăsinei de lângă Vâlcea încalcă și porunca și se lasă cu blesteme. De la cine? Tot din partea preoților. Iarta-i Doamne!
  • Ce se întampla, doctore? Comisia Etica a UBB a decis că teza de doctorat a lui Bode a fost viciată și se confirmă de plagiată. Bode contra-atacă și spune că e absurd să fie judecată o teză din 2018 după regulile din 2022.
  • Ministrul de externe Bogdan Aurescu a avut azi o convorbire telefonică cu omologul lui ucrainean, Dmitro Kuleba, pe tema Legii privind minorităţile naţiionale din Ucraina, care limitează drepturile românilor. Aurescu i-a cerut lui Kuleba și ca Ucraina să recunoască ,,inexistența limbii moldovenești” .

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA