• Adio, dar raman pro-Schengen. Iohannis vrea sa reuseasca in al 13-lea ceaas ce nu a reusit pana acum. Joi merge la reuniunea Consiliului European si, desi nu are vreun semnal ca lucrurile s-ar fi schimbat in privinta aderarii Romaniei la Schengen, spera sa aduca din nou subiectul pe ordinea de zi.
  • A apărut primul ghid despre hărțuirea sexuală și morală la locul de muncă. A fost publicat de Ministerul familiei si Egalitatii de Sanse, descrie toate situatiile care pot fi considerate hartuire si ce e de facut in astfel de situatii. În primele 9 luni ale anului, 130 de persoane au fost hărțuite în spațiul public în România si există aproape 300 de anchete penale în lucru.
  • Cel mai haios Power Point pe 2022. Femeia care si-a făcut bilanțul intalnirilor ratate e invitată să țină discursuri despre cupluri. Cel mai mare regret: banii pierduți!
  • Cele aproape 10 luni de război ii fac pe români să iși reseteze încrederea. Mai puțin de jumătate cred că armata României e in stare sa apere țara.
  • Energia se pregateste sa treaca la nivelul urmator. Americanii au reusit in premiera sa produca prin fuziune nucleara, stimulata de laser, mai multa energie decat au consumat in acest proces. Asta e viitorul, spun oamenii de stiinta, ramane de vazut cat de repede vom putea une in practica noua tehnologie.
  • Preventia e mama sanatatii. Asta sa fie motivul pentru care romanii consuma de trei ori mai mutle vitamine decat in urma cu zece ani? Ultimii doi ani, de cand cu pandemia, ofera cea mai spectaculoasa crestere pe piata vitaminelor.

Recomandări

A.I., N-AI LEGE, INOVEZI
GAGA E PE RED CARPET
GRIEZMANN SE RETRAGE
A CRESCUT EVERESTUL
ÎNTÂLNIRE TENSIONATĂ
BIDEN RIPOSTEAZĂ