Madalina Bucur, Balazs Barabas, Jose Miguel Vinals Arino – consul onorific al Regatului Spaniei la Timisoara sunt juriul de astăzi.

  • Cum trecem de iarna asta? Situația prețurilor mari la gaze i-a adunat pe miniștri europeni ai energiei la Praga. Să fie plafonare, cer majoritatea. Printre ei și Virgil Popescu – nu putem stă la mâna declarațiilor de la Kremlin, în funcție de aceste declarații fluctuează și prețurile, spune Popescu.
  • Munca de acasă te lasă pe drumuri. Primul om dat afară pentru că a refuzat să se lase filmat în timp ce lucra la laptop-ul din sufragerie.
  • Miroase din spațiu! Elon Musk le face concurență fabricanților tradiționali de parfum. Mirosul de păr ars i-a cucerit și pe chelioși.
  • Putin s-a oferit astăzi să dea drumul la robinetul de gaze către Europa. Decizia e la voi, le-a transmis el europenilor.
  • Premierul olandez Mark Rutte a venit în România să-i salute pe cei 200 de militari olandezi de la Cincu. I-au salutat și Iohannis, și Ciucă, dar nu l-au întrebat pe prim-ministru de ce ne blocHează RUTELE spre Schengen.
  • Incendiul de la clădirea Persepolis ne arată încă o dată disfunctionalitațile din sistem: hidranți care nu functionează, străzi pe care autospecialele abia se pot strecura și clădiri inghesuite care permit extinderea incendiilor. 6 ore s-au chinuit 11 echipaje de pompieri ca să stingă incendiul.
  • Serviciile de la Kremlin i-au gasit lui Putin vinovații pentru explozia podului Crimeei. Opt persoane au fost arestate, printre ei cinci rusi, ceilalți sunt ucraineni și armeni. De ce a trebuit să plătească civilii din Ucraina pentru asta, dacă printre așa numiții teroriști sunt și ruși?

Recomandări

A.I.-UL ÎȚI FURĂ LOCUL DE MUNCĂ
TRUMP CERE PROTECȚIE
ORBAN VS. LEYEN
GERMANIA AJUTĂ UCRAINA
VALOAREA TESLA SCADE
LESS IS BETTER