• Ursula Von der Leyen trebuie să își curețe rapid imaginea înaintea votului decisiv de mâne, când va afla dacă rămîne sau nu șefa Comisiei Europene. A pierdut procesul în care era acuzată de lispă de transparență în dosarul achizițiilor de vaccinuri anti-covid. Românii au alte provocări – ar vrea vot electronic, dar politicienii îi refuză! Discutăm pe această temă cu Adrian Sârbu, la Știu.
  • Trump e supărat nu doar pe europeni pentru că nu bagă bani în apărare. Acum le spune franc taiwanezilor – dacă vreți ca SUA să vă fie bodyguard, scoateți banii!
  • Trei campioni mondiali sunt pe linie moartă – Di Maria și Toni Kroos se retrag, iar Messi s-a ales cu o accidentare care-l va ține pe tușă. Doar Balonul de Aur, Luca Modric, continuă, poate e încântat ca va fi vecin de vestiar cu Killian Mbappe, la Real Madrid.
  • Plec departe, plec… în Texas. Ce l-a supărat pe Musk ca să-și mute sediul SpaceX din California. Nu e șefa serviciilor secrete, pe care a transformat-o în brand de pufuleți. E o lege din California care-l scoate din sărite. Vrea el să facă legea!
  • Înaintea Jocurilor Olimpice, parizienii o cam scaldă! La propriu – Primărița Anne Hidalgo a făcut o baie în Sena, așa cum a promis, ca să arate că e curată și că pe malurile Senei se pot ține competiții olimpice.
  • Te-ai distrat destul la EURO, în Germania! La toamnă treci pe dietă – la Oktoberfest bei de anul ăsta bere… fără alcool.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ