• Două trenuri s-au ciocnit în zona Gării Basarab în această seară. 15 persoane au fost rănite, 8 dine el au fist duse la spital. A fost activat planul roșu de intervenție. accidentul a fost cauzat de frânele blocate ale unui vagon.
  • Ți-a dat și ție Windowsul ecran albastru astăzi? Dacă nu, ești norocos. Dacă da, ai scăpat ieftin față de băncile, aeroporturile, televiziunile sau rețelele de supermarketuri care s-au trezit cu activitatea blocată din cauza unui update de securitate de la Microsoft, care a cauzat un blocaj în lanț.
  • Nimic nou pe frontul politic de Vest: Trump e de-acum candidat OFICIAL, după Convenția Republicanilor din Milwaukee. Nu asta le-a atras atenția jurnaliștilor americani, ci minciunile la foc automat din discursul fostului președinte. Tot la foc automat îi cer și democrații lui Biden să se retragă. Au făcut și un clip care deja circulă pe canalele americane.
  • …la București, în schimb, e liniște! Cel puțin așa ne spune Poliția Capitalei – avem unul din cele mai sigure orașe din Europa. Asta dacă vorbim de acte de agresiune sau alte infracțiuni. Alte probleme îi neliniștesc pe bucureșteni.
  • Aduc banii fericirea? Dacă ai mai mult de 6.000 de dolari pe lună, poți începe să te întrebi. Răspunsul oricum, depinde de pretențiile tale. Două studii care se contraziceau până acum, s-au pus în sfârșit de acord. Un lucru e clar, ai nevoie de bani ca să fii fericit!
  • Nu-ți schimba prea des domiciliul, dacă ai copii. Nici măcar dacă motivația e să le oferi condiții mai bune. Riști ca atunci când cresc să devină depresivi.
  • Chat GPT, noua copiuță pentru studenți. Se întrec în mulțumiri pe social media: fără AI, aveau tone de restanțe! La noi, în schimb, telefonul sau tableta în școală e un subiect care stârnește furia profesorilor, a inspectoratelor, chiar a Ministerul Educației.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ