Marcela Feraru, Balazs Barabas și Adrian Dan, creator de conținut, sunt juriul de astăzi.

  • Nu aduce anul ce aduce sfârșitul de an. Ca urmare a bombardamentelor cu artificii și petarde a apărut ghidul care ne ajută să nu mai speriem animalele. E importat să ținem animalele departe de ce se întâmplă afară – geamurile închise, draperiile trase și eventual o muzică prin care animalele să se calmeze.
  • Suntem în criză de timp, nu și de spațiu. Universitățile din America crează profesioniștii care să-i obișnuiască pe pământeni cu vestea cea mare: am dat de extratereștri!
  • Silueta fină cu singurătate se ține… în timp ce prietenii vin cu kilograme în plus. Când stai la vorbă, nici nu simți cum se golește masa, iar mâncarea plus alcoolul aduc cu ele și calorii.
  • Cea mai nebunatică analiză sociologică făcută la finalul de an – în perioada în care se pregătesc mari extrageri de loterie. Cele mai norocase profesii sunt profesor, constructor și șofer. Și astrologia are rolul ei – racii, leii si berbecii sunt zodiile norocoase – însa doar dacă… pun mâna și completează un bilet.
  • Ștergem istoria, o cosmetizăm sau o lăsăm așa cum este, chiar dacă nu mai corespunde valorilor noastre? Olandezii repun în discuție fenomenul Cancel Culture după un tablou dintr-o universitate unde mai mulți profesori erau bărbați și …fumau. Suficient cât să se împartă țara în două.
  • Nu mă întreba cum am făcut prima sută de copii! Povestea șefului de trib din Uganda – își pune soțiile să folosească anticoncepționale – 102 copii sunt de ajuns.

Recomandări

NOUL ȘEF HEZBOLLAH
TAIWANUL, ÎN STARE DE ALERTĂ
CUM TE AFECTEAZĂ VREMEA
CUM AR FI MURIT NAVALNÎI
POGACAR E CAMPION
ATACURI ASUPRA RUSIEI