Petronela Axinte și Laura Buciu şi Radu Mușetescu, profesor universitar la Academia de Studii Economice București, Facultatea de Relații Economice şi colaborator al Monitorului Apărării şi Securităţii, sunt juriul de astăzi.

  • Europa se reașează la capătul lumii. Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, și-a luat o armată de directori generali de la cele mai importante companii din Germania și s-a dus cu ei în China – pentru contracte de miliarde. Sfidare maximă pentru fostul mare aliat european, Macron – care i-a cerut să nu îl valideze pe proaspăt realesul Xi JinPing.
  • Cel mai bogat om al planetei, Elon Musk dă lecții dure de management. Azi a început concedierile în masă la Twitter – că să își aducă echipa lui. Totul are un preț. Producătorii de mașini nu mai cumpără publicitate pe Twitter. Volkswagen , Audi, Porsche și Skoda – sunt pe aeastă listă.
  • Iubire sau sadism? Nouă modă prin care animalele de companie pot deveni covor de dormitor… azi la ȘTIU.
  • Justiția română nu știe ce s-a întâmplat la Revoluție, dar elevii primesc note proaste dacă nu Știu. De ce devine Istoria Revoluției materie de liceu…
  • Jaful momentului în Spania are legătură cu România. Un lituanian și-a făcut un buletin românesc fals și se laudă pe bani mulți cât de ușor se pot crea documente care îți pot folosi în Uniunea Europeană.
  • TikTok-ul a devenit cel mai important psiholog din lume. Noua metodă prin care tinerii trec peste despărțirile dureroase? – se așează în fața camerei și încep să plângă. Peste 25 de miliarde de oameni se uită la videoclipurile în care oamenii plâng.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
TO BE OR NOT TO BE
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CINE CONDUCE BNR
120 DE NOI ACUZAȚII