Nimeni nu-i ca el!

Pentru schiorul alpin, Alexis Pinturault, sezonul jocurilor de iarnă a început excelent! Francezul de 29 de ani, campion mondial la combinat în 2019, a câștigat proba slalom uriaș paralel de la Lech, Austria, dupa ce l-a învins pe Henrik Kristoffersen, campion mondial la slalom uriaș în 2019, cu o diferență de 0.11 secunde. Astfel, în cei 10 ani de experiență pe pârtie, Alexis Pinturault ajunge la 30 de victorii în Cupa Mondiala și devine primul schior care câștigă câte o etapă în șase discipline diferite din Cupa Mondială de Ski Alpin!

A dat lovitura!

Sarah Fuller, portarul unei echipe de fotbal feminin din America, a demonstrat tuturor că femeile se pot plia pe orice sport! Ea este prima femeie care a jucat într-un meci de fotbal american, disputat între colegii! La 21 de ani, Sarah a dat lovitura de start de la începutul celei de-a doua reprize din meci. Din păcate, nu a fost lovitura câștigătoare. Echipa ei a pierdut cu 41-0.

Surf pe vulcan

Ți-e frică să te dai cu placa pe apă? Înseamnă că n-ai auzit de auzit de surf pe vulcan! Inventat în 2002, de jurnalistul Zoltan Istvan, acest sport extrem se practică în Nicaragua, America Centrală. Anual, curioși din toate colțurile lumii urcă pe vulcanul Cerro Negro, și se dau la vale, tocmai din vârf, de la 700 metri înălțime! Până ajung la poalele vulcanului, curajoșii de pe placa de lemn pot să prindă o viteză de 70 de kilometri pe oră!

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Este de neînvins!

Boxerul Teofimo Lopez, deținătorul centurilor IBF, WBA și WBO la categoria ușoară, nu-și antrenează doar lovitura de croșeu și upercut-ul, la sacul de box! Ca să-și facă knock-out adeversarii de fiecare dată când intră-n ring, americanul are nevoie și de multă forță fizică, pe care o obține prin ramatul la scripete și exercițiul muscle-up! Brațele puternice și tehnica de luptă bine pusă la punct i-au adus 16 victorii, dintre care 12 le-a obținut prin KO!

Dans bară la bară

Vrei să înveți dansul la bară? Atunci, Maja Pirc îți poate fi cea mai bună profesoară! Slovena te învață cum să te învârți pe bară, în timp ce-ți menții echilibrul pe aceasta. Ca sa pui în practică mișcările „Pole Flow”, propuse de ea, nu trebuie să-ți incordezi doar abdomenul, ci și soldurile! Doar așa poți să ridici picioarele de la sol, peste cap, în timp ce ești prins, cu ambele mâini, de bară!