Rocky se ține bine și la 74

  • Sylvester Stallone arată că vârsta este doar un număr în cel mai recent clip postat din sala de forță

Sunt câțiva monștri sacri ai filmelor de acțiune din anii 80 care par că nu vor îmbătrâni niciodată!

Ca Sylvester Stallone de exemplu. Cred că toți suntem de acord că Rocky și Rambo sunt nemuritori, orice s-ar întâmpla, dar Stallone vrea să ne demonstreze că se ține bine și în sala de forță. Cel mai recent antrenament pare desprins dintr-un film cu Rocky! Și are și o lecție de viață strecurată pe acolo, pe undeva. La 74 de ani, Stallone se ridică din genunchi cu două discuri de 20 de kilograme și spune mândru în descriere că luptă până la ultimul gong. M-am simțit atât de motivat când am văzut clipul ăsta, că am început să caut antrenamentele lui din filmele cu care am crescut.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Se întrece cu „grădinița”

  • Usain Bolt se ia la întrecere cu copiii în diverse sporturi pentru cea mai nouă campanie Allianz

Usain Bolt are probleme cu grădinița în cel mai nou spot lansat pentru Jocurile Olimpice!

Fostul atlet trebuie să iasă din zona de confort, care nu știm sigur dacă e pista de alergare, studioul de înregistrări sau frizeria din reclamă, și e provocat să încerce mai multe sporturi. Copiii îi cam dau bătăi de cap! Dacă la tenis de masă s-a descurcat cum s-a mai descurcat, la baschet și înot a aruncat prosopul! Faza cu adevărat comică este când câștigă un sprint la suta de metri, ca în vremurile bune, doar ca să-i zică ăla micu „Vezi că sunt 1500m!” Nu renunța, Usain! Doar ne-ai arătat de atâtea ori că atitudinea e cea care te face campion!

Face echipă cu câinele său

  • Mathias Berntsen, voleibalist profesionist din Norvegia, joacă la dublu cu cățelușa lui, Kiara

Știi cum se spune că prietenii au tendința să copieze gesturi unii de la alții când petrec mult timp împreună! Sau chiar abilități! Cred că e valabil și pentru cel mai bun prieten al omului. Mathias Berntsen, jucător profesionist de volei din Norvegia, a învățat-o pe cățelușa lui, Kiara, toate trucurile. Așa este sigur că are mereu lângă el partenerul ideal la orice meci! Pur și simplu n-ai cum să bați chimia dintre cei doi! Își pun servitele la fileu perfect, de parcă ar fi parteneri care joacă de-o viață împreună! Mathias, e cazul să începi un curs special de dresaj. Sigur o să se dea locurile ca pâinea caldă!

Mens sana in corpore sano

  • Anthony Joshua vorbește despre echilibrul minte-trup în cel mai recent interviu pentru British Vogue

Lui Anthony Joshua îi place să fie mereu în formă, chiar dacă urcă sau nu în ringul de box!

Dar cică să fii fit nu e partea complicată! Mai greu este să rămâi în formă bună la mansardă, mai ales când ești numărul 1 și toată lumea îți vânează tronul. Campionul britanic la categoria supergrea a stat de vorbă cu modelul Jourdan Dunn pentru revista British Vogue și a vorbit despre cât de importantă este disciplina ca să fii echilibrat și fizic, și psihic. Chiar dacă emoțiile nu-l mai chinuiesc ca în  primii ani la profesioniști, Joshua preferă să înlăture orice tentație din viața de zi cu zi când se pregătește de luptă. Mută cantonamentul din Londra în Sheffield și se pune pe treabă! Așa știe să separe viața de boxer de cea de familie! În timpul săptămânii este un războinic, iar în weekend lasă totul la ușă și se distrează cu fiul lui de 5 ani, JJ.