A șaptea oară e cu noroc

Tom Brady, de 6 ori câștigător de Super Bowl cu New England Patriots, își duce noua echipă pe culmile fericirii. Tampa Bay Buccaneers a ajuns în semifinala playoff-urilor NFL, după ce a învins-o pe New Orleans Saints, la ea acasă, cu 30 la 20. Pirații din Florida au reușit două touchdown-uri din pasele lui Brady, care după meci a mai stat puțin pe teren să se joace cu fiul lui Drew Brees, rivalul său de la Saints.

Cheat day epic

Andrei Deiu, românul care anul trecut s-a clasat pe locul 5 la Mr. Olympia, nu se joacă în cheat day. Andrei poate să mănânce atât de mult, încât s-a luat la întrecere cu powerlifter-ul Larry Wheels. Cei doi s-au cinstit cu burgeri și munți de clătite cu ciocolată în Dubai. Dar la cât muncește, Andrei își permite și o bombă calorică din când în când. Înainte de festin, a dat un super antrenament de umeri cu prietenul său culturist, Joe Linder.

Outside the comfort zone

Vrei să reușești în viață? Atunci, trebuie să ieși din zona de confort. Te convinge Jai, care arată deja ca o atletă adevărată. La doar 12 ani, fetița din Nebraska a alergat pe bandă 400 de metri în 58 de secunde. Uimit de talentul americancei, antrenorul ei, Brandon Wirrig, i-a mai dat o porție de 200 de metri. Și Jai s-a ambiționat și mai tare. I-a alergat în 26 de secunde.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Când îl prind pe Fury…

Boxerul gospodar își face vara pătrățele și iarna un croșeu care lovește ca trenul. Anthony Joshua pare atât de hotărât să îl învingă pe Tyson Fury anul acesta, de zici că vrea să dea gaură în sac la antrenamente. Intensitatea cu care se pregătește Joshua l-a speriat până și pe managerul său, David Ghansa, care l-a rugat online să o ia mai ușor.

Selfie time

Tu de cât timp ai nevoie ca să-ți faci un selfie? Serena Williams pierde minute bune ca să prindă cadrul perfect. Până gășește unghiul care o avantajează, americanca trebuie să întoarcă telefonul pe toate părțile. Naomi Osaka știe, în schimb, o metodă mai practică! Japoneza a pus camera pe trepied și s-a fotografiat exact cum a simțit.