Se joacă cu focul!

Ksenia Safi, skydiver profesionist, știe cum să se joace cu focul! În cadrul Campioantului Național de Indoor Skydiving, din Rusia, Safi a făcut, în tunelul de vânt, backflip-uri și piruete cu două artificii aprinse în mâini! Pentru rusoaică, zborul din timpul competiției, nu a fost deloc diferit față de cel din natură, fiindcă vântul din tunel avea o viteză de 250 de kilometri pe oră.

Dansează pe loangboard!

Giulia Alfeo, pasionată de skateboarding, dansează pe loangboard, în timp ce merge pe străzile din Santa Cruz, California! Fiindcă fiecare coregrafie trebuie să îi iasă perfect, americanca nu se dă cu viteză mare: știe că are control asupra flip-urilor și pașilor de pe placă, doar dacă-și menține echilibrul așa cum trebuie!

Își trăiește visul!

Matt Bush, practicant de rock climbing, își trăiește zilnic visurile din copilărie, prin cățărările pe stâncă! Sud-africanul de 32 de ani a învățat singur cum să escaladeze, cu mâinile goale, fără sfoară de susținere, rocile înalte de peste 600 de metri, din Cape Town! După 15 ani de escaladă, Matt are un singur sfat pentru cei care-l privesc: „să-și traiască visul !”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Nu există „nu pot!”

În viață nu există „nu pot!”, este sloganul preferat al lui Aaron Fotheringham, practicant de sport extrem, în scaun cu rotile! Americanul de 29 de ani și-a depășit condiția prin trick-urile și rotirile într-o singură roată, pe care le face prin skatepark-urile din Las Vegas! Aaron a știut dintotdeauna cat de talentat este: acum 15 ani era singurul paralimpic care se dădea peste cap în scaunul cu rotile!

Cu capul în nori!

Petter Mazzeta, instructor de parașutism, își petrece weekend-urile cu capul în nori! Suedezul și gașca sa de prieteni fac salturi din avion chiar deasupra New York-ului. În căderea liberă, de la 3.000 de metri altitudine, Petter nu se concentrează doar pe pilotarea parașutei, dar și pe filmarea experienței, pentru fanii din online.

Stay fit, like Nicole!

Nicole Scherzinger, fosta solistă a trupei Pussycat Dolls, știe cum să-și tonifieze masa musculară! La 42 de ani, artista face genuflexiuni cu săritură și îndreptări, cu gantere de 10 kilograme! Mișcarea continuă o ajută pe Nicole să ardă caloriile pe care le consumă din propriul său cocktail Scherzyrita!