AU RIDICAT- O LA FILEU

Vrei să-i cunoști mai bine pe idolii din tenis? ATP a făcut un sondaj cu cei mai buni jucători de tenis din lume, ca să le afle secretele. Djokovic, Federer și Tsitsipas l-au votat pe Nadal cel mai preocupat jucător de felul în care arată. Federer a surprins cu sinceritatea lui: „plâng mereu la filmele de dragoste!”

BOLT ȚINE RITMUL

Usain Bolt nu se mai mulțumește cu statutul de cel mai rapid om din lume. Vrea să fie Number One și în muzică. Bolt a început filmările pentru primul său hit. Nu a cântat piesa pe viteză, așa cum alerga. Vrea ca fanii să țină pasul cu el, măcar atunci când îl vor auzi în căști.

ALEARGĂ, DAVID! ALEARGĂ!

David Beckham nu renunță nici o zi la antrenamentul pentru picioare. Fostul star de la Manchester, Real și Milan aleargă pe bandă cu aceeași viteză ca atunci când juca fotbal. Ca să ardă cât mai multe calorii, Beckham poartă fes și vestă antiglonț în timpul antrenamentului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

SPORT DE COMPANIE

De ce să-ți lași câinele singur acasă atunci când pleci la sală? Ia-l cu tine! Culturistul Steve Cook îți arată câteva exerciții pentru brațe, spate și umeri, pe care poți să le faci împreună cu animalul de companie. Steve spune că antrenamentul e un succes doar dacă animăluțul este atât de mic, încât să-l prinzi cu o mână, ca pe ganteră