Will Smith se transformă!

Will Smith vrea să fie din nou în formă și este mândru că s-a întors în sala de forță. Actorul a fost ținta glumelor pe internet săptămâna trecută, când a postat o poză cu el în boxeri

Will Smith are formă de cozonac, dar se tratează! Da, actorul a scăpat cam multe brioșe după miezul nopții în carantină, după cum a și recunoscut, dar vrea din nou abdomen ca la Hollywood. Este foarte mândru de el de când s-a întors în sala de forță! Good vibes only! Are atât de multă energie pozitivă, că o dă pe dans între serii, ca să țină pulsul ridicat. Îmi place, Will! Cred că te-ai ambiționat când te-au luat fanii la mișto după ședința foto de săptămâna trecută. Ai făcut înconjurul lumii cu fizicul acela de grataragiu-șef! Când am văzut poza asta, parcă te și auzeam cum strigai la soția ta: „Jada, adu micii, că se pierde jarul!”

Au un look de milioane

Kylie Jenner se antrenează acasă și pune accent pe fesieri și abdomen, ca să cultive brandul Kardashian. Georgina Rodríguez se provoacă în sala de forță și face genuflexiuni cu bara și elasticele. Lindsey Vonn face multitasking și lucrează simultan ridicări de bazin și împins cu gantera.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dacă Will e exemplu de „Așa nu!”, hai să-i ți prezint trei fete care muncesc pe brânci ca să arate țiplă! Kylie Jenner vrea să aibă o siluetă „clepsidră” tot timpul anului, așa că și-a făcut propria sală acasă! Fesierii și abdomenul sunt exact ce recomandă neamul Kardashian, deci Kylie își face antrenamentele ca să cultive brandul familiei. Dar îi place să-și mai facă și câte o plăcere, din când în când, așa că nu sare peste sesiunile de cardio.

Georgina știe că genuflexiunile sunt temelie, dar vrea să se și provoace în sală. Cu elastice, treaba e mult mai complicată, dar merită. Iubita lui Cristiano Ronaldo este impecabilă la fiecare ședință foto!

Lindsey Vonn e și mai și. Se încăpățânează să lucreze două grupe în același timp! Ridicările de bazin sunt și mai grele când vrei să lucrezi și pieptul cu ganterele în același timp.

Piloții F1 fac lucruri trăsnite

Max Verstappen și Sergio Pérez, piloții Red Bull Racing, fac tot felul de nebunii între cursele F1. Când se plictisesc de motoarele puternice, cei doi piloți se dau cu motoretele sau karturile.

Crezi că piloții de Formula 1 se urcă direct în mașină și intră pe circuit fără să se antreneze? Te înșeli! Uneori jonglează cu alte sporturi între curse, ca să prindă câte ceva din fiecare. Uite-i pe Max Verstappen și Sergio Perez, piloții echipei Red Bull Racing, în timp ce se iau la întrecere pe motorete. E mai greu să luați virajele cu ghidonul, nu-i așa, băieți? Când se plictisesc de motoarele puternice ale monoposturilor, dau o tură cu karturile din părculețul copiilor. Ca să facă, totuși, lucrurile mai interesante, și-au pus capul la contribuție să vadă cine sparge cele mai multe baloane cu vopsea.