Când credeam că le-am văzut pe toate, Zlatan Ibrahimovic a postat un nou videoclip din vacanță pe Instagram, de ne-a lăsat pe toți mască.

ARE BALTA LUI THE ROCK PEȘTE

Îl văd pe Dwyane Jhonson și-mi zic: „e ceva ce omul acesta nu poate să facă?”. Păi, uită-te la el. Muncește din greu în sala de forță, are grijă de familia lui, iar când îi mai rămâne puțin timp liber, Dwyane, zis „The Rock” nu merge la plajă să se relaxeze. Faimosul actor preferă să-și petreacă weekend-urile la propria sa crescătorie de pește, din statul Virginia. Și, ce să vezi? Balta lui The Rock are pește din plin! Recent, americanul a ieșit la defilare pe Instagram cu un biban american puternic și bine făcut, exact ca el. Fostul wrestler a recunoscut că iubește să le creeze condiții perfecte de trai creaturilor subacvatice. Apropo, The Rock vine și cu sfaturi pentru crescătorii de pește! Să elibereze cu blândețe peștele în apă, fiindcă asta ajută mica vietate să se calmeze, iar oxigenul îi revine mult mai repede în plămâni!

A FOST DUMNEZEU PENTRU O ZI

Când credeam că le-am văzut pe toate, Zlatan Ibrahimovic a postat un nou videoclip din vacanță pe Instagram, de ne-a lăsat pe toți mască. Vârful lui AC Milan s-a crezut pentru câteva momente în filmlele Marvel cu supereroi și a ieșit de sub apă ca un zeu. Pardon! Ca „Dumnezeu”, să-l citez întocmai pe suedez. Cred și eu că te simți divin când te urci pe un flyboard, care te propulsează de pe fundul mării, direct spre cer, de poți să atingi și norii, cu puțin efort! Zlatan strikes again! Cred că și Neptun, zeul apelor, i-ar da un mare like pentru forma fizică perfectă!

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

MARCELO ȚINTEȘTE CA UN MVP NBA

De când a început playoff-ul NBA, majoritatea fotbaliștilor au luat cu asalt terenul de baschet să-și arate skill-urile. Nici Marcelo, căpitanul lui Real Madrid, nu s-a putut abține. Cum a aflat că echipa lui de suflet, Milwaukee Bucks, a ajuns în finala NBA, brazilianul a zis să le transmită felicitări! Dar Marcelo nu s-a rezumat la un text scurt postat pe rețelele de socializare și atât. Le-a făcut o urare pe cinste! S-a îmbrăcat în maioul lui Giannis, starul lui Bucks, și s-a filmat în timp ce făcea trucuri cu mingea. Are talent de galactic, dacă mă întrebi pe mine. Altfel, n-ar fi nimerit coșul din toate părțile. Din păcate, Bucks nu a avut prea mult noroc în primul meci din finala playoff-urilor NBA. Phoenix Suns a învins cu 118 la 105, dar nu-i nimic, Marcelo. N-ai de ce să te întristezi, până la urmă, ridică trofeul prima echipă care obține 4 victorii din 7.

MOONWALK-UL E MAI FUN ÎN BAZIN

Aviz fetelor care merg la pisicină zilele acestea și vor să atragă atenția. Uitați de pozele pe șezlong în costum de baie. Mai nou, dansul sub apă e la modă. Vă arată Kristina Makushenko cum se face. De 4 ori campioană mondială la înot artistic, Kristina a refăcut coregrafia lui Michael Jackson, cu capul în jos, direct pe fundul bazinului. Nu doar moonwalk-ul îi iese la perfecție! Rusoaica e as și la balet, iar când simte nevoia să fie extra își pune tocurile în picioare și se lasă „purtată de val”. Cu asemenea scheme, sigur toți ochii vor fi ațintiți spre voi. Dacă m-ar ține plămânii, aș încerca să fac și eu câțiva pași de breakdance, dar deocamdată mă rezum la săriturile de pe margine.