• Acuzația reprezintă o teribilă eroare judiciară”, a declarat avocatul lui Alec.
  • Cinematografa și mama unui copil, Hutchins a fost ucisă pe platoul de filmare al filmului Rust în octombrie 2021.
  • Autoritățile au investigat împușcarea Halynei și a lui Joel pentru a determina cum a ajuns un glonț real în arma pe care o folosea Baldwin.

Alec Baldwin nu va fi acuzat de împușcarea regizorului filmului Rust, Joel Souza, care a fost lovit cu același glonț care a ucis-o pe Halyna Hutchins – deoarece poliția nu a considerat împușcarea lui Joel drept infracțiune și, prin urmare, nu a fost anchetat pentru aceasta.

Cinematografa și mama unui copil, Hutchins a fost ucisă pe platoul de filmare al filmului Rust în octombrie 2021, când Baldwin a descărcat o armă de recuzită, care l-a rănit și pe Souza. El a fost lovit în umăr de glonțul care a ucis-o pe Halyna, dar a fost ulterior externat din spital.

Halyna, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu avionul la spital de pe platoul de filmare din New Mexico, dar a murit din cauza rănilor suferite. Autoritățile au investigat împușcarea Halynei și a lui Joel pentru a determina cum a ajuns un glonț real în arma pe care o folosea Baldwin, de ce membrii echipei care au inspectat-o pe platou nu au observat-o și de ce s-a tras cu arma.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE

Alec, în vârstă de 64 de ani, va fi acuzat de două capete de acuzare de omor involuntar din culpă pentru moartea lui Hutchins.

Cu toate acestea, actorul nu va fi acuzat de împușcarea lui Joel deoarece Biroul procurorului districtual din Santa Fe ar fi declarat că nu există nicio crimă” în ceea ce privește acest incident. Aceștia spun că singurul mod de a caracteriza împușcarea lui Souza este ca fiind o bătaie neintenționată” și că nu există așa ceva, potrivit informațiilor obținute de TMZ.

Bătaia necesită intenție, iar procuratura a precizat pentru publicație că ei cred că Alec nu a avut intenția de a răni pe cineva. Cu toate acestea, omorul involuntar este situația în care cineva a comis o crimă ilegală fără intenția de a ucide sau de a provoca vătămări corporale grave – provocând în schimb moartea prin imprudență sau neglijență gravă.

Atât Alec, cât și armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, se confruntă cu două capete de acuzare de omor involuntar din culpă pentru moartea Halynei, o acuzație care poate fi pedepsită cu maximum 18 luni de închisoare. Acuzația reprezintă o teribilă eroare judiciară”, a declarat avocatul lui Alec.