Alegeri locale parțiale: O femeie de 34 de ani, cercetată pentru că ar fi oferit bani alegătorilor

masian de politie noua Foto: Poliția Română

Poliţiştii din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au deschis un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, la alegerile locale parțiale de azi, după ce o femeie de 34 de ani ar fi oferit bani într-un magazin din apropierea unei secţii de votare.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi duminică de un bărbat cu privire la faptul că la un magazin din zona secţiei de votare din satul Piteasca se oferă sume de bani.

Citește și Intervenție în forță a mascaților de la Trupele Speciale, după ce un scandal a izbucnit lângă o secție de votare din Ilfov

Poliţiştii deplsaţi la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, aceasta având calitatea de administrator.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal în care se fac cercetări pentru coruperea alegătorilor.

Citește și Incidente la alegerile locale parțiale din Galați și Ilfov. Doi bărbați și-au fotografiat buletinul de vot

„Pentru clarificarea mai multor aspecte au fost chemate în sprijin efective de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov, care au efectuat verificări specifice, context în care au fost luate măsuri legale şi pe această linie”, a mai transmis IPJ Ilfov.