• Poliția face verificări după mai multe petreceri private
  • Un chef cu manele a fost organizat de un clan din Sectorul 4
  • Și la Giurgiu se fac verificări după un majorat
  • Manelistul Florin Salam a fost chemat la petrecere
  • Poliția a dat amenzi de 9.500 lei și a deschis dosar penal
  • Senatoarea Șoșoacă a fost și ea protagonsită a unei petreceri
  • Oficial, poliția încă anchetează evenimentul din 5 februarie

În timp ce unii se relaxează, România încă alternează. Când sub 3, când peste 3. Rata de infectare e în creștere în București și în singurul județ roșu, Timiș. Bucureștiul riscă să intre din nou în aria de pericol a închiderii restaurantelor și teatrelor. S-a întâmplat deja la Cluj.

Peste 400 din cele 2.400 de cazuri raportate în azi provin din București. Capitala e urmată de județele Timiș, Cluj și Maramureș. Dar fără să țină cont de cifre, unii au dat drumul chefurilor. Petrecerile unor clanuri bucureștene, la care au fost chemați maneliștii Minune, Salam și Tzancă Uraganu, au avut ca notă de plată amenzi de peste zece mii de euro și un dosar penal.

Cercetări face și poliția Giurgiu după un majorat cu 150 de invitați. Presa de acolo a scris că organizatorul este chiar un parlamentar, Elena Dinu, membră a comisiei de Sănătate. „Au fost DOAR 50 de invitați“, susține ea. La 40.000 de lei s-au ridicat amenzile dictate după petrecerea cu manele și dedicații de 2.000 de euro.

La o astfel de petrecere a participat și senatoarea Diana Șoșoacă la începutul lunii. Le-a cântat de dulce președintelui Iohannis și lui Raed Arafat. A scăpat doar cu anunțul că „se va face o anchetă”. Mult mai ușor decât un bucureștean pus la pământ și încătușat de jandarmi pentru că a încălcat regulile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI