• Criminaliștii au descoperit două seifuri, unul dintre ele era aruncat de deflagrație în curtea stației GPL, în timp ce al doilea a fost gasit sub dărâmături.
  • Anchetatorii vor intra și în casele oamenilor în căutare de probe. 
  • Conform ultimului bilanț, astăzi sunt 21 de pacienți internați în stare medie sau ușoară.

Intervenția este finalizată, la locul exploziilor în Crevedia, a transmis ISU Dâmbovița, la cinci zile după explozia care a cutremurat România. Anchetatorii au reușit să se apropie de epicentrul exploziilor și au găsit noi probe.

A apărut o nouă ipoteză, conform căreia la stația GPL s-ar fi produs combustibil artizanal. Criminaliștii au descoperit două seifuri, unul dintre ele era aruncat de deflagrație în curtea stației GPL, în timp ce al doilea a fost gasit sub dărâmături. Peste 100 de jandarmi au căutat probe, în aceste cinci zile, pe câmpurile din imediata apropiere. Anchetatorii vor intra și în casele oamenilor în căutare de probe.

Conform ultimului bilanț, astăzi sunt 21 de pacienți internați în stare medie sau ușoară, cei mai mulți la Urgență, doi pacienți în stare critică, intubați și ventilați mecanic, la Floreasca și Bagdasar Arseni. 12 pacienți sunt transferați la spitale din străinătate. Cinci dintre răniți plecați din țară sunt stabili. Unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit. Era internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu arsuri extinse.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și