• Andrew și Tristan Tate rămân în închisoare după ce instanța le-a prelungit detenția.
  • Astăzi, un judecător a acordat procurorilor o a patra prelungire de 30 de zile a arestării lor.
  • Andrew și fratele său, Tristan, au fost arestați pe 29 decembrie, fiind suspectați de trafic de persoane.

Astăzi, un judecător a acordat procurorilor o a patra prelungire de 30 de zile a arestului, ceea ce înseamnă că toți cei patru – frații Tate și Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, și Georgina Naghel, în vârstă de 28 de ani – vor rămâne în arest până pe 21 aprilie, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Tate pentru MailOnline.

Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan, fratele său, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru a exploata victimele. Niciunul dintre cei patru nu a fost încă acuzat în mod oficial.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Decizia a fost luată la puțin peste o săptămână după ce lui Tate i-a fost refuzată cauțiunea după aproape trei luni petrecute în spatele gratiilor. La vremea respectivă, influencerul s-a declarat „dezamăgit”de această decizie, deoarece avea „mari speranțe în a se reuni cu familia sa”.

Luna trecută, Tate, care este acuzat că a recrutat tinere și le-a forțat să creeze conținut pornografic online, a pierdut un alt apel împotriva deciziei anterioare a unui judecător de a-i prelungi arestul pentru a treia oară.


Într-un document care explică o decizie anterioară de a-i menține în închisoare, se spune că judecătorul a ținut cont de „gradul deosebit de pericol a inculpaților” și de capacitatea lor de a identifica victime „cu o vulnerabilitate crescută, în căutarea unor oportunități pentru o viață mai bună”.