• Recursul lui Andrew Tate împotriva prelungirii cu 30 de zile a perioadei de detenție în România a fost respins de instanță din București.
  • Tate a făcut apel împotriva deciziei unui judecător din 21 februarie de a-l menține într-o închisoare din România pentru încă 30 de zile.
  • Autoritățile au declarat că au confiscat bunuri și bani în valoare de aproape 3,25 milioane de lire sterline din vila lui Tate, inclusiv mașini de lux.

Cererea lui Andrew Tate de înlocuire a măsurii de arest preventiv cu măsura controlului judiciar pe cauțiune a fost respinsă de Tribunalul București, ceea ce înseamnă că acesta va rămâne în închisoare. Decizia poate fi contestată în 48 de ore.

Tate a făcut apel împotriva deciziei unui judecător din 21 februarie de a-l menține într-o închisoare din România pentru încă 30 de zile. Audierea apelului pentru eliberarea pe cauțiune a lui Tristan are loc mâine.
Andrew Tate și fratele său, Tristan, sunt anchetați pentru acuzații de trafic de persoane, agresiune sexuală și exploatare. Cei doi au fost reținuți pe 29 decembrie anul trecut.

Inițial au fost reținuți pentru 24 de ore, perioadă care a fost apoi prelungită la 30 de zile. Alte 30 de zile au fost adăugate în ianuarie și din nou luna trecută.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Autoritățile au declarat că au confiscat bunuri și bani în valoare de aproape 3,25 milioane de lire sterline din vila lui Tate, inclusiv mașini de lux.
Cetățeanul britanico-american, în vârstă de 36 de ani, are 4,4 milioane de urmăritori pe Twitter și a fost interzis anterior de pe diverse platforme de socializare din cauza exprimării unor opinii misogine și discursuri de ură.

Purtătorul de cuvânt al lui Tate a declarat ulterior: „Suntem dezamăgiți de acest rezultat, deoarece aveam mari speranțe de a-l vedea pe Andrew reunit cu familia sa. Echipa sa juridică va face apel la această decizie în termenul de 48 de ore”.