• Curtea de Apel Bucureşti a decis luni că fraţii Tate rămân în arest preventiv.
  • Curtea de Apel Bucureşti a repins contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie.
  • Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni că fraţii Tate rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a repins contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie.

„În baza art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul TATE III EMORY ANDREW împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunţată de judecatorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti – Sectia I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023”, scrie în decizia de luni.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Curtea de Apel a admis contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva deciziei Tribunalului. Totuşi, Tristan Tate va rămâne în arest preventiv.

„În baza art. 204 Cod procedură penală admite contestaţiile formulate de MINISTERUL PUBLIC – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie şi Justiţie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism – Structura Central şi de inculpatul TATE TRISTAN împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti – Secţia I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023. Desfiinţează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpaţii Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, şi rejudecând: Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reţinute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan. Menţine dispoziţia de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan” , mai scrie în decizia instanţei.

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă.