• Boris Becker a povestit că după gratii a avut numărul A2923EV, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru postul german Sat 1 TV.
  • Boris Becker a vorbit pentru prima dată de când a fost eliberat din închisoare şi s-a întors în Germania de la Londra, unde a fost reţinut pentru faliment fraudulos.
  • Potrivit ziarului german, Boris a lucrat după gratii şi şi-a îngrijit corpul petrecând ore întregi în sală.

Boris Becker a povestit că după gratii a avut numărul A2923EV, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru postul german Sat 1 TV. Boris Becker a vorbit pentru prima dată de când a fost eliberat din închisoare şi s-a întors în Germania de la Londra, unde a fost reţinut pentru faliment fraudulos.

Revelaţia de după gratii

Câştigător a şase titluri de Grand Slam, „Bum Bum Boris” a fost eliberat din închisoarea Huntercombe, unde trebuia să rămână timp de doi ani şi jumătate, dar avocaţii săi au exploatat o prevedere care vizează străinii condamnaţi la mai mult de 12 luni de închisoare. Becker a fost eliberat după 8 luni de închisoare.

Bild a anticipat o parte a dezvăluirilor lui Becker: „În închisoare, eşti un nimeni, doar un număr. Al meu era A2923EV. Nimeni nu m-a apelat pe nume sau prenume, ci doar cu numărul de serie”. Campionul de la Wimbledon a explicat apoi că în închisoare l-a regăsit pe „bătrânul Boris”: „Am găsit într-o zi persoana care eram, am învăţat o lecţie grea, costisitoare şi, de asemenea, foarte dureroasă. Am înţeles că lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un motiv”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Şi-a lucrat corpul

Potrivit ziarului german, Boris a lucrat după gratii şi şi-a îngrijit corpul petrecând ore întregi în sală. Becker va rămâne acum în ţara natală şi i se interzice să revină pe teritoriul britanic. Prima grijă a fostului jucător manageriat de Ion Ţiriac este, în acest moment, să-şi revină economic, având de întreţinut un fiu care a rămas la Londra. Becker a semnat deja câteva contracte de milioane de dolari, inclusiv unul cu Apple TV, care va produce o documentar despre viaţa campionului până la clipele de dinaintea intrării în închisoare.