• Prințul Harry și alte persoane acuză editorul Daily Mail, Associated Newspapers, de încălcare a vieții private.
  • Apariția sa surpriză a Prințului Harry a atras o mulțime de oameni în clădirea din centrul Londrei.
  • După o scurtă apariție, Elton John a părăsit Înalta Curte din Londra.

O copie a certificatului de naștere al primului copil al lui Sir Elton John și David Furnish a fost publicată în Daily Mail înainte ca ei înșiși să o fi văzut, susține SkyNews. Ducele de Sussex a fost însoțit în sala de judecată de Sir Elton John și de soțul său, David, precum și de actrița Sadie Frost și de baroneasa Doreen Lawrence, care au depus plângeri împotriva Associated News Ltd.

După o scurtă apariție, Elton John a părăsit Înalta Curte din Londra. Cântărețul, care și-a sărbătorit sâmbătă cea de-a 76-a aniversare, a făcut cu mâna reporterilor în timp ce se îndrepta spre mașina sa.

În pledoariile scrise în care a prezentat cazul fiecărui reclamant, avocatul lor, David Sherborne, a declarat că au găsit tulburătoare tacticile deliberate” folosite de Associated News Ltd pentru a ocoli confidențialitatea și protecțiile etice acordate informațiilor medicale”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

De asemenea, au fost sfâșiați” de titlul depreciativ” atașat articolului, care, potrivit acestora, a fost menit să genereze senzație publică” despre un eveniment pe care au vrut să îl păstreze prețios” pentru ei.

Faptul că aceste articole ilegale, care poartă atât de multă supărare, au fost fondate prin acte ilegale care le-au fost tot timpul ascunse în mod deliberat, i-a înfuriat”, spune Sherborne. Datele și titlurile articolelor reclamate au fost redactate în documentele judiciare puse la dispoziția membrilor mass-media în această după-amiază.

David Sherborne, reprezentând grupul de persoane de profil, printre care și Elton John, care au introdus acțiuni legale împotriva Associated News Ltd (ANL), a prezentat pe scurt contextul pretențiilor împotriva editorului. El reiterează că fiecare individ a fost victima „numerelor fapte ilegale” comise de ANL.

Citește și: