• Cher a depus o cerere de tutelă legală temporară pentru fiul ei adult Elijah Blue Allman.
  • Cher vrea să fie singurul curator al averii fiului ei, susținând că acesta „nu este în prezent capabil să își administreze bunurile”.
  • În vârstă de 47 de ani este fiul lui Cher și al fostului ei soț, artistul Gregg Allman.

Cher a depus o cerere de tutelă legală temporară pentru fiul ei adult Elijah Blue Allman, invocând presupusele probleme de abuz de substanțe pe care acesta le-ar avea.

Potrivit unei petiții depuse săptămâna aceasta la Curtea Superioară din Los Angeles și obținută de CNN, Cher vrea să fie singurul curator al averii fiului ei, susținând că acesta „nu este în prezent capabil să își administreze bunurile din cauza unor probleme grave de sănătate mintală și a abuzului de substanțe”.

„Elijah are dreptul la distribuiri regulate din Trust, dar având în vedere problemele sale continue de sănătate mintală și abuz de substanțe”, potrivit documentelor. „Solicitantul [Cher] este îngrijorat de faptul că orice fonduri distribuite lui Elijah vor fi imediat cheltuite pe droguri, lăsându-l pe Elijah fără bunuri pentru a se întreține și punând viața lui Elijah în pericol.”

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
REPETENȚII...DE LA COADA EUROPEI
EUROPA OFERĂ EMOȚIE, SUA ACȚIUNE

În vârstă de 47 de ani este fiul lui Cher și al fostului ei soț, artistul Gregg Allman.

Gregg Allman și Cher au fost căsătoriți între 1975 și 1979. El a murit în 2017, la vârsta de 69 de ani, din cauza unor complicații legate de un cancer la ficat.

În petiția depusă de Cher se precizează că fiul ei urmează să primească fonduri de la un fond fiduciar până la sfârșitul anului. De asemenea, se precizează că actrița și cântăreața în vârstă de 77 de ani „a lucrat neobosit pentru ca Elijah să intre în tratament și să-i ofere ajutorul de care are nevoie”.

„Petiționarul [Cher] îl iubește enorm pe Elijah și a acționat întotdeauna cu gândul la interesele lui”, se arată în dosar.

„Nu sufăr de nicio problemă pe care milioane de oameni din Statele Unite nu o au”, a declarat Cher pentru revista People în octombrie, referindu-se la abuzul de substanțe al fiului ei.

Cher este, de asemenea, mama lui Chaz Bono.

O audiere a fost programată în luna martie, potrivit documentelor judiciare.

Citește și