• Contul lui Mathew Perry de Twitter a fost ținta unor hackeri, care au încercat să direcționeze utilizatorii către un site fraudulos pentru donații, sub pretextul fundației înființate în memoria sa.
  • Cunoscut pentru rolul său în „Friends”, Perry a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența și a înființat un centru de dezalcoolizare.
  • Matthew Perry a murit într-un accident de supradoză cu ketamină, găsit fără reacție în piscină în octombrie anul trecut.

Contul de Twitter (X) al lui Matthew Perry a fost ținta unor hackeri, potrivit Sky News.

O fundație înființată în onoarea starului din „Friends”, care a murit în octombrie anul trecut, pare să fi fost ținta unui link dintr-o postare fixată în partea de sus a profilului său, care îi îndemna pe oameni să facă donații.

Cu toate acestea, postarea avea de fapt un link către un site duplicat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Într-o postare pe Instagram, Fundației Matthew Perry a le-a transmis susținătorilor să nu cadă în plasa infractorilor.: „Am primit rapoarte conform cărora pagina oficială X a lui Matthew a fost piratată și direcționează utilizatorii către un site fraudulos care solicită donații prin criptomonede. Vă rugăm să nu faceți donații pe acest site și să nu distribuiți postările frauduloase pe rețelele de socializare. MatthewPerryFoundation.org este singurul site asociat cu fundația și acceptăm donații doar prin intermediul acestui site”.

„Acesta este singurul cont oficial de Instagram al Fundației Matthew Perry și vom posta doar comunicări oficiale ale Fundației.Vă rugăm să raportați conturile impostorilor și să nu trimiteți donații prin orice alt canal decât MatthewPerryFoundation.org. #MatthewPerry”, a adăugat fundația.

Postarea a fost, de asemenea, semnalată de funcția de note a comunității X, care spune că acel cont a fost piratat și că link-ul este fals.

De ce a murit actorul Matthew Perry?

Moartea lui Perry a fost considerată un accident cauzat de „efectele acute ale ketaminei”. Actorul, a fost găsit „fără reacție în piscina de la reședința sa” pe 28 octombrie anul trecut.

Celebru mai ales pentru rolul lui Chandler Bing din serialul american de succes, Perry a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența, înființând un centru de dezalcoolizare pentru bărbații care se luptau și ei cu dependența.

Citește și