• Jennifer Aniston și colegii din „Friends” sunt răvâșiți de acuzațiile asupra lui Matthew Perry.
  • Matthew a fost găsit mort în piscina din casa sa din Los Angeles pe 28 octombrie 2023.
  • Se luptase ani de zile cu dependența de droguri și alcool.

Jennifer Aniston se pare că este „răvâșită” de acuzațiile asupra fostului ei coleg de platou din Friends, Matthew Perry, care, spun sursele, „a agresat femei”, scrie Mirror.

Ea a afișat o față curajoasă la Critics’ Choice Awards, în timp ce îndemna oamenii să-l „sărbătorească pe Matthew”, care a fost găsit mort în piscina din casa sa din Los Angeles pe 28 octombrie anul trecut. Când a vorbit cu reporterii, ea nu a abordat acuzațiile de abuz ale regretatului star.

O sursă a susținut că Perry „a agresat femei”, inclusiv pe fosta sa logodnică Molly Hurwitz. De asemenea, au spus că acesta a mințit în legătură cu faptul că era „treaz” după ce s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool. Acum, o sursă spune că „prietenii” lui Perry sunt „stresați”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vorbind despre Jennifer și despre distribuția Friends, a spus: „Ultimul lucru pe care îl doresc este să fie nevoiți să dea vreun fel de declarație asupra acestor afirmații îngrozitoare, chiar și prin faptul că le abordează, dar sunt cu toții foarte stresați și întristați de acest val de negativitate față de Matthew și nu sunt siguri cum să procedeze.”

„Cu toții vor să-și amintească de Matty cel bun și iubitor pe care îl cunoșteau”, a declarat persoana din interior pentru Closer Magazine. În memoriile sale, Matthew a vorbit cu drag despre o femeie pe nume Morgan Moses, la care a făcut referire sub pseudonimul Erin. Regretatul actor s-a referit la ea ca fiind „cea mai bună prietenă” a sa și a creditat-o că i-a salvat viața.

Cu toate acestea, o sursă a afirmat acum că lucrurile erau foarte diferite între cei doi. „Morgan nu mai lucra cu Matthew. A avut o cădere nervoasă oribilă și, în toiul momentului, nu și-a putut controla emoțiile. Îi era teamă că va fi abandonat”, a declarat sursa.

Aceasta a susținut că Matthew a „împins-o” pe Morgan într-un perete și a aruncat-o pe un pat înainte de a pleca. Morgan a încetat să mai lucreze cu Matthew cu un an înainte de publicarea memoriilor sale.

Sursa a mai susținut că Matthew a avut o ceartă uriașă cu fosta sa logodnică Molly Hurwitz, care în cele din urmă a pus capăt relației lor. Molly „l-a confruntat” după ce a găsit un cadou pe care acesta l-ar fi cumpărat pentru altcineva. Sursa a susținut că Matthew „a aruncat cu o măsuță de cafea în ea” ca răspuns.

Matthew a fost găsit mort în pisicina din casa sa din Los Angeles la 28 octombrie 2023. El s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool, dar a susținut că era curat în cele 18 luni dinaintea morții sale.

Cauza morții sale a fost declarată un accident provocat de efectele acute ale ketaminei. Starul din Friends avea cantități substanțiale de ketamină în organism în momentul decesului. Drogul este un anestezic puternic folosit în spitale și este adesea abuzat în scop recreațional.

Citește și