• De când a fost arestat, Andrew Tate continuă să posteze pe Twitter din celula sa din închisoarea românească – sau cel puțin așa se pare.
  • Tate a fost primit înapoi pe Twitter anul trecut, după o interdicție de cinci ani pentru încălcarea termenilor de utilizare a platformei.
  • Arestarea lui Tate a ridicat de atunci întrebarea cum de reușește să posteze pe Twitter din spatele gratiilor”.

De când a fost arestat, Andrew Tate continuă să posteze pe Twitter din celula sa din închisoarea românească – sau cel puțin așa se pare. Tate a fost primit înapoi pe Twitter anul trecut, după o interdicție de cinci ani pentru încălcarea termenilor de utilizare a platformei.

În doar câteva luni, controversata personalitate de pe internet, care rămâne în arest pentru o anchetă de trafic de persoane și viol, a intrat pe Twitter pentru a-și protesta nevinovăția, a început să se certe cu Logan Paul și a vociferat despre așa-numita matrice.

Cel mai recent tweet al său a fost postat în urmă cu câteva zile, pe 28 aprilie, pe care scria: Mi-am văzut reflexia astăzi și abia m-am recunoscut / O barbă lungă, un cap plin de păr / și stresul luptei se vede pe fața mea / Dar apoi m-am uitat în ochii mei / Și m-am recunoscut complet / Nu mă pot rupe”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Arestarea lui Tate a ridicat de atunci întrebarea cum de reușește să posteze pe Twitter din spatele gratiilor”. Avocatul român Ștefan Loredan, care a urmărit îndeaproape cazul lui Tate, a declarat pentru Insider că bărbatul de 36 de ani nu ar avea voie să aibă telefonul în închisoare.

În principal pentru că fie au mituit gardienii, fie le cumpără de la alte persoane care reușesc să le introducă ilegal”, a spus el. Acum, în ceea ce privește tweet-urile sale, cred că mai este cineva care tweetează în numele lui, dacă mă întrebați pe mine. Nu cred că are un telefon înăuntru”.

Influencerul australian cunoscut sub numele de Sartorial Shooter se descrie ca fiind un bun prieten” al lui Tate, susținând pentru publicație că Tate se descurcă singur”.

Din câte am înțeles, tweet-urile sunt comunicate de Andrew avocatului său, apoi de către avocatul său echipei”, a spus el. „Nu sunt sigur, dar asta este ceea ce cred eu”.