Un preot din Videle, județul Teleorman, a fost prins în flagrant, în momentul în care întreținea relații intime cu un minor în vârstă de 16 ani, într-o casă din Sectorul 3. Preotul Ene Marin a fost slujitor la biserica Fotăcheşti din oraşul Videle, Episcopia Alexandriei şi Teleormanului.

Preotul a cerut să fie arestat la domiciliu, însă judecătorii i-au respins solicitarea

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a preotului de 64 de ani, pe numele său, Ene Marin, scrie Adevarul.ro.

Minorul provenea dintr-un centru de plasament, iar preotul obișnuia să-l ademenească cu bani pentru a întreține relații sexuale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Preotul, șantajat cu imagini compromițătoare

Acesta ar fi fost şantajat de mai mulţi tineri. În schimbul a 300.000 de lei, tinerii i-au promis preotului că nu vor face publice niște imagini rușinoase pe internet. Ene Marin ar fi fost filmat dezbrăcat alături de mai multe persoane pe litoral anul trecut.

În perioada septembrie-decembrie 2020, suspecţii au primit de la preot 300.000 de lei pentru a nu publica acele imagini. Pentru că au continuat să ceară bani, preotul a sesizat poliția.

Este cunoscut ca „vindecător de boli”

Localnicii îl căutau pe preot pentru a-i vindeca de boli sau pentru a le prezice viitorul. Despre preot s-a scris că practica metoda „călcatului” peste credincioşi sau a cititului în Evanghelie.