• După exploziile de sâmbătă de la Crevedia, au fost înregistrate două dosare penale pentru abuz în serviciu.
  • Direcţia Naţională Anticorupţie a anunțat că urmărirea penală se desfășoară cu privire la faptă („in rem”), iar momentan, nu există suspecți sau învinuiți
  • Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Două persoane au murit.

După exploziile de sâmbătă de la Crevedia, au fost înregistrate două dosare penale pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în legătură cu autorizarea staţiei GPL din zonă.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunțat că urmărirea penală se desfășoară cu privire la faptă („in rem”), iar momentan, nu există suspecți sau învinuiți. Dosarele au ca „obiect săvârșirea de către funcționari publici a unor presupuse infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în legătură cu autorizarea stației GPL din localitatea Crevedia.”

„Urmărirea penală se desfășoară cu privire la faptă („in rem”), prin urmare, în acest moment, nicio persoană nu are calitatea de suspect sau inculpat”, a transmis Direcţia Naţională Anticorupţie.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON

Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Două persoane au murit. 58 de persoane au fost rănite, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interne – pompieri, poliţişti şi jandarmi care au acţionat la faţa locului.

Citește și