Doi ofițeri din cadrul Poliţiei Capitoliului, suspendați pentru fraternizare cu protestatarii

Imagini șocante din timpul asaltului de la Capitoliu. Momentul în care un polițist este strivit între uși de mulțimea furioasă. VIDEO Sursă foto: CNN/Youtube
  • Doi ofițeri ai Poliției Capitoliului Statelor Unite au fost suspendați după ce ar fi fraternizat cu protestatarii
  • Unul dintre ofițerii suspendați și-a făcut un selfie cu unul dintre protestatari
  • Cel puțin patru persoane au murit în urma violențelor din capitala SUA

Doi ofițeri ai Poliției Capitoliului au fost suspendați, iar alții 10 sunt anchetați pentru comportamentul lor în timpul asalatului de săptămâna trecută asupra Capitoliului, transmite CNN. Agenții federali vor analiza dacă actualii și foștii ofițeri au jucat un rol în revoltă.

Potrivit deputatului Tim Ryan, unul dintre ofițerii suspendați și-a făcut un selfie cu unul dintre protestatari în timp ce celălalt și-a pus o șapcă MAGA („Make America Great Again” – sloganul de campanie al lui Trump) și i-a ghidat pe protestatari prin clădire.

Cel puțin patru persoane au murit în urma violențelor din capitala SUA de săptămâna trrecută: două femei și doi bărbați.

Mai mulți manifestanti, identificați în videoclipurile incidentelor sau trădați de prezența lor pe rețelele de socializare, și-au pierdut locul de muncă în ultimele ore după ce au participat la protestele de la Capitoliu.