• Fostul președinte a renunțat la punerea sub acuzare în dosarul în care este acuzat.
  • Trump și alte 18 persoane au fost acuzate la începutul acestei luni într-un rechizitoriu cu 41 de capete de acuzare.
  • Trump a călătorit anterior în Georgia, pe 24 august, pentru a se preda la închisoarea din comitatul Fulton, unde a devenit primul fost președinte căruia i s-a făcut o poză de identitate.

Donald Trump pledează nevinovat în cazul de fraudă electorală din Georgia, renunțând la dreptul de a se prezenta în instanță săptămâna viitoare, informează BBC. Fostul președinte a renunțat la punerea sub acuzare în dosarul în care, împreună cu alte persoane, este acuzat că a încercat ilegal să anuleze rezultatele alegerilor din 2020 în Georgia.

Acest lucru înseamnă că nu va trebui să se prezinte la audierea pe care judecătorul Scott McAfee de la Curtea Superioară din comitatul Fulton o stabilise pentru săptămâna viitoare.

Trump și alte 18 persoane au fost acuzate la începutul acestei luni într-un rechizitoriu cu 41 de capete de acuzare care prezintă un presupus plan de subminare a voinței alegătorilor din Georgia, care l-au ales pe democratul Joe Biden în detrimentul republicanului în funcție în alegerile prezidențiale.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Mai multe alte persoane acuzate au renunțat deja la punerea sub acuzare în dosarele depuse la tribunal, ceea ce le-a scutit de o deplasare la tribunalul din centrul orașului Atlanta. Trump a călătorit anterior în Georgia, pe 24 august, pentru a se preda la închisoarea din comitatul Fulton, unde a devenit primul fost președinte căruia i s-a făcut o poză de identitate.

Citește și