• Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.
  • Elena Udrea acuză că a fost condamnată pe legi care nu există și consideră că este în continuare o miză.
  • Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se declară șocată după condamnarea de marți.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.

După aflarea sentinței, Elena Udrea a blestemat-o pe judecătoarea care semnat sentinţa de condamnare şi a acuzat faptul că nu a avut parte de un proces corect.

M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat şi că poţi să te aperi, poţi să aduci probe că acuzaţiile procurorilor, dnei Kovesi, sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar absolut…Nu ştiu ce să mai fac. Am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce să demonstrez că acuzaţiile aduse erau rupte de realitate. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă (…) Unde să te retragi în altă ţară? Mai există vreo ţară în care să nu funcţioneze Justiţia la comandă. Cine e în spatele judecătorilor. Cine vrea să se dea pedepse aşa de mari. Am omorât pe cineva. Am ajuns să să dăm pentru fapte corupţie mai mult decât pentru crime, pentru violuri”, a reacționat Elena Udrea, după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA