• Jennifer McBride a fost unul dintre cei cinci co-inculpați acuzați de furtul prețiosilor buldogi francezi în 2021.
  • Ea a pledat fără să conteste în decembrie pentru primirea de bunuri furate.
  • Ryan Fischer, plimbătorul de câini al lui Lady Gaga, a fost împușcat și rănit.

O femeie acuzată în legătură cu furtul buldogilor francezi ai lui Lady Gaga, care au fost răpiți sub amenințarea armei la Hollywood, a dat-o în judecată pe muzician pentru că susține că i s-a refuzat o recompensă de 500.000 de dolari fără întrebări, potrivit unei plângeri depuse vineri.

Jennifer McBride a fost unul dintre cei cinci co-inculpați acuzați în legătură cu furtul prețiosilor bulldogi francezi în 2021. Ryan Fischer, plimbătorul de câini al lui Lady Gaga, a fost împușcat și rănit. McBride a pledat fără să conteste în decembrie pentru primirea de bunuri furate în legătură cu furtul. Acum, ea o acuză pe Lady Gaga de încălcare a contractului, fraudă prin promisiune falsă și fraudă prin fals în declarații pentru că nu i-a plătit recompensa de 500.000 de dolari.

În plus față de banii de recompensă, McBride cere nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari în daune, precum și daune generale nespecificate, în plângerea de opt pagini depusă la Curtea Superioară din Los Angeles County.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

McBride susține că Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, a anunțat recompensa de jumătate de milion de dolari prin intermediul presei și pe conturile sale de socializare.

McBride susține că avea dreptul la recompensă pentru că a predat câinii la secția Olympic Community a poliției din Los Angeles la două zile după ce au fost luați. Procesul susține că Lady Gaga nu a avut niciodată intenția de a plăti banii de recompensă fără a pune întrebări, în schimb a pus forțele de ordine să îi pună întrebări lui McBride cu privire la returnarea buldogilor. Ca urmare, McBride a îndurat dureri și suferințe, chinuri psihice și pierderea plăcerii de a trăi.

McBride, despre care poliția a spus că a declarat că a găsit câinii și a răspuns la un e-mail de recompensă pentru a-i returna, a fost acuzată de câte o acuzație de complicitate după comiterea faptei și de primirea de bunuri furate. Ea a pledat fără să conteste în decembrie pentru primirea de bunuri furate.