• În urmă cu trei săptămâni, Christina Ashten Gourkani, sosia lui Kim Kardashian și model OnlyFans, a murit.
  • Un suspect a fost arestat și acuzat în legătură cu moartea acesteia.
  • Gourkani a murit la vârsta de 34 de ani, pe 20 aprilie, din cauza unor complicații, în urma unei operații estetice, a explicat site-ul modelului.

Un suspect a fost arestat în legătură cu moartea Christinei Ashten Gourkani, sosia lui Kim Kardashian și model OnlyFans. Vivian Gomez, în vârstă de 50 de ani, a fost înregistrată la Aeroportul Internațional Fort Lauderdale Hollywood din Florida, în data de 20 aprilie, potrivit rapoartelor poliției.

Gomez, care locuiește în Florida, urmează să fie extrădată în California. Ea se va prezenta în fața instanței pe 22 mai. Aceasta are două capete de acuzare, fiind vinovată pentru două infracțiuni, cea a efectuării unui omor involuntar și cea a practicării medicinei fără licență pentru a provoca vătămări corporale grave, potrivit unor documentelor judiciare, scrie Entertainment News.

Procurorul districtului San Mateo County, Steve Wagstaffe, a declarat pentru Palo Alto Daily Post că Gourkani a angajat-o pe Gomez pentru a o asista la o operație de mărire a feselor. După ce a ajuns în Burlingame, California, Gomez, a susținut el, i-a făcut sosiei lui Kardashian ceea ce se crede că sunt injecții cu silicon. Ea a început, apoi, să aibă probleme de sănătate și a decedat în urma unui stop cardiac, a relatat publicația. Între timp, cauțiunea lui Gomez a fost stabilită la 100.000 de dolari, potrivit înregistrărilor tribunalului din California.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Gourkani a fost sinceră în legătură cu pasiunea ei pentru intervențiile estetice. „Unii dintre noi își umplu corpul cu droguri, alții cu alcool, alții cu alimente nesănătoase, alții cu stres, alții cu relații toxice abuzive”, a scris ea pe Twitter în decembrie anul trecut. „Eu îmi umplu corpul cu puțin plastic și multă dragoste”.

De asemenea, Gourkani nu s-a lăsat doborâtă de critici. „Am ce e mai bun din ambele lumi… Cei mai buni hateri și cei mai buni susținători”, a scris ea pe Twitter în același timp. „În cele din urmă, tot ce contează este că sunt fericită și că cifrele mele continuă să urce. Vă mulțumesc tuturor!”

Ea și-a început cariera ca model de fitness înainte de a deveni „o animatoare de celebrități cu aspect de celebrități, celebră în întreaga lume”, potrivit site-ului ei. Folosindu-se de experiența sa în afaceri, mai precis în domeniul imobiliar, și-a creat propriul brand. Următorul obiectiv a lui Gourkani era să se lanseze în actorie. Urma să lucreze într-un film care își avea premiera în toamnă.

Fotomodelul, care deseori se costuma în supereroi și răufăcători la San Diego Comic-Con, a primit numeroase omagii din partea fanilor și a colegilor influenceri după moartea sa. „A fost unul dintre cele mai grațioase, sincere și cu adevărat iubitoare suflete pe care le-am întâlnit vreodată”, a scris modelul OnlyFans Allegra Cole. „Îți trimitem dragoste, pace și lumină vindecătoare ție și alor tăi”. Influencerul Kristhin Gomez a scris: „RIP Îngerul meu. Încă nu-mi vine să cred. Nu am cuvinte. Ne vei lipsi mereu”.

Citește și

Poliția din Louisiana a găsit un cadavru în congelatorul unui restaurant. Cum s-a întâmplat

FOTO. Steagul Ucrainei este prezent peste tot în Liverpool: „Oriunde te uiți, poți vedea culorile albastru și galben”. Ce părere au britanicii

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați de această schimbare