• Kim Kardashian a glumit pe seama trecutului său amoros, susținând că s-a întâlnit cu „500 de persoane”, într-un teaser pentru noul sezon al serialului „The Kardashians”.
  • Comentariul a venit după ce relația lui Kim cu comediantul Pete Davidson s-a încheiat din cauza programului lor încărcat.
  • Cel de-al treilea sezon al serialului „The Kardashians” apare pe 25 mai, pe HULU

Kim Kardashian a dezvăluit lucruri despre viața sa amoroasă, într-un teaser pentru noul sezon al serialului „The Kardashians”. Potrivit Daily Star, Vedeta reality TV, în vârstă de 42 de ani, a glumit pe seama trecutului său amoros, spunând că s-a întâlnit cu „500 de persoane”. În trailerul pentru noul sezon, Kim îi spune familiei sale că are „vești foarte importante”, ceea ce o determină pe sora ei, Kourtney, să o întrebe dacă este însărcinată. Kim neagă rapid acest lucru și face o glumește pe seama vieții sale sentimentale.

Comentariul vine după relația mediatizată a lui Kim cu comediantul Pete Davidson, în vârstă de 29 de ani, care s-a încheiat din cauza programului lor încărcat. În ciuda despărțirii, fostul cuplu a declarat că încă au multă dragoste și respect unul pentru celălalt”. Recent, o sursă apropiată lui Kim a dezvăluit că aceasta este pregătită să se întoarcă pe scena întâlnirilor, spunând că este „mai deschisă la întâlniri, din nou și la a se expune, din nou”.

„The Kardashians”revine cu un nou sezon

Fanii serialului „The Kardashians” așteaptă cu nerăbdare sezonul 3, mulți dintre ei exprimându-și entuziasmul pe rețelele de socializare, în urma lansării trailerului. Noul sezon va fi difuzat pe HULU, pe 25 mai, iar fanii se pot aștepta să vadă mai multe din viața personală a lui Kim, inclusiv aventurile sale amoroase, pe măsură ce serialul continuă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Citește și: