• Silviu Iștoan, tânărul de 36 de ani sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, condus pe ultimul drum.
  • Ministrul de Interne Lucian Bode a confirmat că trupul bărbatului de 36 de ani a fost atins de gloanțele poliției.
  • Cealaltă victimă a dublei crime de la Onești, Dan Pătatu, va fi înmormântată sâmbătă, 6 martie, la cimitirul Bisericii “Sf. Nicolae”.

Silviu Iştoan, tânărul în vârstă de 36 de ani sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, a fost condus vineri pe ultimul drum, transmite Unu pe Trotuș.

Tânărul în vârstă de 36 de ani este una dintre victimele sechestrate şi ucise de Gheorghe Moroşan. Silviu a rămas orfan de mamă la vârsta de trei ani, fiind crescut împreună cu fratele său doar de tată.

La slujba de Capela de la Biserica “Sf. Nicolae” au participat în jur de 100 de persoane, fiind prezente și forțe de ordine.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Cealaltă victimă a dublei crime de la Onești, Dan Pătatu, va fi înmormântată sâmbătă, 6 martie, la cimitirul Bisericii “Sf. Nicolae”.

Silviu lucra ca electrician de ani de zile la combinatul din localitate. Pe 1 martie a fost trimis împreună cu colegul său să renoveze fostul apartament al criminalului, moment în care au fost surprinşi de Gheorghe Moroşan.

Înarmat cu un cuţit, bărbatul în vârstă de 68 de ani i-a sechestrat, i-a legat şi i-a ţinut închişi pe balconul apartamentului. Ulterior, individul a sunat la Poliţie şi a anunţat că i-a luat ostatici pe cei doi electricieni şi îi va ucide dacă nu primeşte 30.000 de euro şi apartamentul înapoi.

După ore întegi de negocieri, cele două victime au fost ucise.

Ministrul de Interne Lucian Bode a confirmat că trupul bărbatului de 36 de ani a fost atins de gloanțe. Bărbatul era în viață în acel moment, deși Moroșan îi provocase și lui răni severe.