• Executorul care l-a lăsat fără apartament pe asasin este fost condamnat
  • Alexandru Tabarcea trebuia să execute 4 ani şi 4 luni de închisoare
  • Parchetul din Oneşti spune că procurorul nu are atribuţia de a autoriza poliţia

Au apărut noi informații în cazul Onești. Executorul judecătoresc, care l-a lăsat pe asasinul de la Oneşti fără apartament, este fost condamnat.

Numele lui este Alexandru Tabarcea și a fost implicat în cazul Dărmănești, caz în care procurorii DNA l-au acuzat de dare de mită. A fost condamnat, prima dată, în 2016 la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Ulterior, în 2017, la Înalta Curte de Casație și Justiție s-a dat sentința de 2 ani și 7 luni cu suspendare. Acum el este avocat în Bacău și nu a făcut nicio zi de închisoare.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că șeful IPJ Bacău și adjunctul său, precum și șeful Poliției din Onești și adjunctul său vor fi înlocuiți din funcție. Spune că aceștia au minimalizat importanța evenimentului. De asemenea, parchetul de pe lângă Judecătoria Onești a spuns că procurorul de caz nu trebuie să lase poliția să intervină într-un astfel de caz.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„A fost condamnat prima dată de către Curtea de Apel Bacău, în octombrie 2016, la 4 ani și 4 luni la închisoare cu executare iar la ultimul termen..la ultimul termen. Ulterior, la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a dat în noiembrie 2017 sentința de 2 ani și 8 luni cu suspendare. S-a constatat că a prejudiciat Rafinăria Dărmănești în urma unor rapoarte”, a spus Cristi Bibire, un jurnalist din Onești.