• Încadrarea juridică pentru agresorul de la Onești s-a schimbat din tentativă de omor calificat, în omor calificat.
  • Este deschis un dosar in rem, urmând să se facă cercetări in persona.
  • Soția agresorului este cercetată în dosarul de la Onești și a fost arestată preventiv în cursul zilei de ieri.

Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău a declarat pentru Aleph News că există un dosar in rem pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cazul agresorului de la Onești.

„Există două dosare: unul este la noi, la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care este mai întâi pe tentativă de omor calificat, ulterior schimbându-se încadrarea juridică în omor calificat”, a spus Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești, anterior, se dechisese un dosar pentru lipsire de libertate în mod nelegal. Urmează ca procurorul de caz să aprecieze reunirea celor două dosare. Acum se fac cercetări cu privire la toate împrejurările legate de eveniment”, a adăugat Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

„Deocamdată, în dosarul nostru se fac cercetări in rem. Urmează să se facă cercetări in persona. Acum, după cum bine știți, agresorul este internat în spital. Până nu ne permite starea lui de sănătate, nu putem face nimic”, a mai spus acesta.

Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, despre soția agresorului de la Onești

„În ceea ce o privește pe soție, aceasta este cercetată în dosarul de la Onești. A fost și arestată preventiv în cursul zilei de ieri”, a spus Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Evoluția anchetei în cazul Onești

În acest moment, cazul Onești este cercetat și se efectuează multiple activități, spune Purtătorul de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Acesta a mai precizat că pe parcursul anchetei se revine cu un comunicat, apoi se va proceda și la audierea autorului faptelor.

Întrebat dacă polițiștii care au efectuat cercetările la fața locului sunt puși sub acuzare, acesta a spus că „Deocamdată nu. Cum am spus anterior, se fac cercetări cu privire la modul de acțiune”.