• Documentele instanței arată că Samantha a susținut că a avut o relație mult mai apropiată cu sora ei vitregă.
  • Marți, un judecător a respins o încercare de a-i împiedica pe Meghan și pe soțul ei, prințul Harry, să fie nevoiți să depună mărturie în cadrul unei depoziții legale.
  • Afirmațiile sunt însoțite de 38 de cereri de recunoaștere”, prin care se încearcă să i se pună declarații și întrebări lui Meghan.

Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi interogați în cadrul unui proces de defăimare intentat în SUA de sora vitregă a lui Meghan. Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru defăimare și falsuri injurioase”, inclusiv pentru afirmații, într-un interviu acordat la postul de televiziune Oprah Winfrey, că ar fi copil unic”.

Ea cere daune de 75.000 de dolari într-un proces depus în martie 2022. Marți, un judecător a respins o încercare de a-i împiedica pe Meghan și pe soțul ei, prințul Harry, să fie nevoiți să depună mărturie în cadrul unei depoziții legale.

Decizia luată de judecătoarea Charlene Edwards Honeywell de la o instanță districtuală din Florida înseamnă că, dacă procesul va merge mai departe, Meghan și Prințul Harry ar putea fi nevoiți să se confrunte cu un astfel de interogatoriu. Dar judecătoarea a adăugat că o privire preliminară” a sugerat că unele dintre revendicări ar putea fi coapte pentru respingere”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Documentele judiciare din procesul civil arată că Samantha susține că Meghan:

  • a expus-o la umilință, rușine și ură la scară mondială”
  • a prezentat în mod eronat relația lor când erau în creștere, dând impresia că erau virtuale străine” și că ea nu avea niciun fel de relație cu sora ei Meghan”
  • a „eclarat în mod fals și rău intenționat” că era copil unic”, atunci când a fost intervievată împreună cu Prințul Harry de Oprah Winfrey, în 2021
  • a urmărit o narațiune falsă de la zdrențe la regalitate”, susținând că a avut greutăți în copilărie, care au distrus reputația și credibilitatea” surorii sale vitrege și a tatălui ei

Documentele instanței arată că Samantha a susținut că a avut o relație mult mai apropiată cu sora ei vitregă, cu contacte frecvente și regulate” pe tot parcursul copilăriei. Și își amintește cum tatăl lor a plătit pentru educația privată scumpă” a lui Meghan și a ajutat-o să își lanseze cariera de actriță.

Afirmațiile sunt însoțite de 38 de cereri de recunoaștere”, prin care se încearcă să i se pună declarații și întrebări lui Meghan. Printre acestea se numără declarația: Sora ta Samantha Markle te-a condus la școală în mod regulat într-o anumită perioadă a vieții tale”.

Potrivit documentelor instanței, răspunsul echipei de avocați a lui Meghan este că aceasta este o cerere vagă și ambiguă” și că nu este relevantă pentru cererea sau apărarea vreunei părți”.

Ca răspuns la Nu ești copil unic”, răspunsul avocaților lui Meghan este că o afirmație potrivit căreia a crescut sau nu a crescut ca copil unic nu poate fi defăimătoare din punct de vedere juridic”. Aceștia susțin că un comentariu despre un copil unic nu face distincție între relațiile biologice, pe de o parte, și modul în care un copil a fost crescut, pe de altă parte”.

Alte afirmații din cererea Samanthei, care invită la un răspuns, includ Regina Elisabeta nu a fost rasistă” și Regele Charles nu este rasist”, ceea ce a atras răspunsul avocaților lui Meghan că acest lucru nu este relevant pentru cererea sau apărarea vreunei părți”.