Harry și Meghan ar putea fi interogați în cazul de defăimare intentat de Samantha Markle

Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi interogați în cadrul unui proces de defăimare intentat în SUA de sora vitregă a lui Meghan. Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru defăimare și falsuri injurioase”, inclusiv pentru afirmații, într-un interviu acordat la postul de televiziune Oprah Winfrey, că ar fi copil unic”.

Ea cere daune de 75.000 de dolari într-un proces depus în martie 2022. Marți, un judecător a respins o încercare de a-i împiedica pe Meghan și pe soțul ei, prințul Harry, să fie nevoiți să depună mărturie în cadrul unei depoziții legale.

Decizia luată de judecătoarea Charlene Edwards Honeywell de la o instanță districtuală din Florida înseamnă că, dacă procesul va merge mai departe, Meghan și Prințul Harry ar putea fi nevoiți să se confrunte cu un astfel de interogatoriu. Dar judecătoarea a adăugat că o privire preliminară” a sugerat că unele dintre revendicări ar putea fi coapte pentru respingere”.

Documentele judiciare din procesul civil arată că Samantha susține că Meghan:

Documentele instanței arată că Samantha a susținut că a avut o relație mult mai apropiată cu sora ei vitregă, cu contacte frecvente și regulate” pe tot parcursul copilăriei. Și își amintește cum tatăl lor a plătit pentru educația privată scumpă” a lui Meghan și a ajutat-o să își lanseze cariera de actriță.

Afirmațiile sunt însoțite de 38 de cereri de recunoaștere”, prin care se încearcă să i se pună declarații și întrebări lui Meghan. Printre acestea se numără declarația: Sora ta Samantha Markle te-a condus la școală în mod regulat într-o anumită perioadă a vieții tale”.

Potrivit documentelor instanței, răspunsul echipei de avocați a lui Meghan este că aceasta este o cerere vagă și ambiguă” și că nu este relevantă pentru cererea sau apărarea vreunei părți”.

Ca răspuns la Nu ești copil unic”, răspunsul avocaților lui Meghan este că o afirmație potrivit căreia a crescut sau nu a crescut ca copil unic nu poate fi defăimătoare din punct de vedere juridic”. Aceștia susțin că un comentariu despre un copil unic nu face distincție între relațiile biologice, pe de o parte, și modul în care un copil a fost crescut, pe de altă parte”.

Alte afirmații din cererea Samanthei, care invită la un răspuns, includ Regina Elisabeta nu a fost rasistă” și Regele Charles nu este rasist”, ceea ce a atras răspunsul avocaților lui Meghan că acest lucru nu este relevant pentru cererea sau apărarea vreunei părți”.

Exit mobile version