• Joshua Hall este bărbatul ce se dădea drept Donald Trump
  • Bărbatul a fost prins când solicita fonduri pentru o presupusă organizație care se ocupă de campania de realegere a lui Trump
  • A reuști să fure mii de dolari

Un bărbat din Pennsylvania a reușit să păcălească sute de persoane că este Donald Trump sau un membru al familiei acestuia și a strâns mii de dolari pentru o presupusă campanie de realegere a fostului președinte, informează procurorii federali.

Joshua Hall este acuzat de fraudă și furt de identitate după ce procurorii federali au spus că s-a prezentat pe sine sau pe alții drept persoane publice pentru a solicita fonduri pentru o presupusă organizație care se ocupă de campania de realegere a lui Donald Trump, organizație care nu există.

Cum acționa falsul Donald Trump

Schema presupunea „crearea și utilizarea conturilor de socializare care poartă numele și fotografiile acelor membri ai familiei”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Hall a folosit acele conturi pentru a aduna peste 100.000 de adepți pe rețelele de socializare și pentru a obține acoperire mass-media, o platformă publică pe care apoi a exploatat-o ​​pentru a conferi lui însuși și Organizației Politice Fictive un imprimatur fals de legături strânse cu familia președintelui și pentru a încuraja victimele să facă contribuții monetare la organizația politică fictivă „, se menționează în plângere.

Într-un caz, în iulie anul trecut, Hall ar fi creat un cont de socializare folosind numele și fotografia unuia dintre frații lui Trump, care este denumită în dosarul instanțelor drept Victima-1.

De asemenea, Hall ar fi folosit și imaginea fiului cel mic al fostului președinte, Baron, care este denumit „copilul minor al președintelui” („ Victima-2 ”).

Hall a avut prima sa apariție în instanță marți și a fost eliberat pentru o garanție personală de 25.000 de dolari. Alte condiții includ predarea documentelor de călătorie și nepărăsirea districtului mediu din Pennsylvania, cu excepția călătoriei în instanță. De asemenea, el trebuie să fie supus unei evaluări a sănătății mintale.