• Două vagoane dezafectate au luat foc în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.
  • Pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.
  • Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

Stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date.

Având în vedere degajarea intensa de fum, pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

„Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ISU București.

Știre în curs de actualizare.

Citește și