Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, exultă după decizia de eliberare: „Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”. Mesajul postat pe Instagram

Liviu Dragnea și Irina Tănase la Sala Palatului stând pe scaune. Iubita lui Dragnea a mai spus că acesta „încearcă să ajungă bine acasă”. Sursa Foto: Mediafax / Andreea Alexandru

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, spune că a început să plângă atunci când a aflat că fostul lider PSD va fi eliberat și pleacă spre Penitenciarul Rahova, pentru a-și lua „bărbatul acasă”.

Irina Tănase a declarat, la Antena 3, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea, că este foarte fericită și a plâns când a aflat decizia.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus Irina Tănase.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova. Dragnea a stat închis 2 ani și 2 luni.

La rându-i, Codrin Ștefănescu a reacționat cu privire la eliberarea lui Dragnea. „E liber!”, a scris acesta pe Facebook, al cărui mesaj a fost completat de o inimioară.