• Liviu Dragnea câștigă procesul cu Penitenciarul Rahova.
  • Magistratii de la Judecătoria Sector 5 au decis că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la aparare și dreptul la sănătate.
  • Decizia este definitivă.

Lui Liviu Dragnea i s-a dat câștig de cauză în procesul cu Penitenciarul Rahova, după ce magistratii de la Judecătoria Sector 5 au decis luni, 17 mai, că fostului lider PSD i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate. Decizia este definitivă.

„Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova, împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova, susținând că ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Mai mult, Liviu Dragnea rămane în spatele gratiilor, dar miercuri, pe 19 mai, acesta va veni în fața judecătorilor cu o contestație împotriva respingerii cererii de eliberare condiționată.