• Liviu Dragnea câștigă procesul cu Penitenciarul Rahova.
  • Magistratii de la Judecătoria Sector 5 au decis că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la aparare și dreptul la sănătate.
  • Decizia este definitivă.

Lui Liviu Dragnea i s-a dat câștig de cauză în procesul cu Penitenciarul Rahova, după ce magistratii de la Judecătoria Sector 5 au decis luni, 17 mai, că fostului lider PSD i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate. Decizia este definitivă.

„Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova, împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova, susținând că ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mai mult, Liviu Dragnea rămane în spatele gratiilor, dar miercuri, pe 19 mai, acesta va veni în fața judecătorilor cu o contestație împotriva respingerii cererii de eliberare condiționată.