• Polițiștii confirmă că trupul găsit în Memphis este al moștenitoarei răpite Eliza Fletcher.
  • S-a confirmat că un cadavru găsit abandonat în Memphis este cel al miliardarei moștenitoare Eliza Fletcher, care a fost răpită în timp ce făcea jogging la ora 4 dimineața.
  • Moștenitoarea miliardară Eliza Fletcher a fost găsită moartă după ce a fost răpită în timp ce făcea jogging.

În vârstă de 34 de ani, nepoata unui regretat miliardar din Memphis, a fost răpită cu violență în timpul joggingului de dimineață, în urmă cu patru zile. Poliția din Tennessee a confirmat astăzi că un cadavru localizat în sudul orașului Memphis este al ei. Polițiștii au găsit cadavrul luni, la ora 17:07, după ce un suspect fusese deja inculpat.

Victima decedată care a fost localizată ieri în blocul 1600 din Victor a fost identificată ca fiind Eliza Fletcher, în vârstă de 34 de ani”, a scris poliția pe Twitter.

Autoritățile au confirmat că au acuzat-o pe suspecta Cleotha Abston de crimă cu premeditare în comiterea unei răpiri împotriva suspectului. Abston a executat deja 20 de ani de închisoare pentru o răpire violentă în trecut.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cadavrul mamei a doi copii a fost găsit într-o zonă apropiată de locul în care poliția spune că Abston a fost văzută curățând vehiculul care apare în imaginile de pe camerele de supraveghere din timpul răpirii doamnei Fletcher, conform New York Post.

O declarație a precizat că GMC Terrain a fost văzut în zona, în apropiere de Universitatea din Memphis, cu doar 24 de minute înainte de a ajunge acolo. În imagini se vede cum vehiculul oprește chiar în fața victimei și cum un bărbat coboară și aleargă agresiv” spre Fletcher.

În timpul acestei răpiri, s-a părut că a existat o luptă”, se arată în declarația de avere – avertizând apoi că Fletcher probabil a suferit răni grave”.

ADN-ul lui Abston a fost comparat cu o pereche de pantofi glisanți lăsați la locul faptei, se arată în rapoarte. Telefonul ei și sticla de apă au fost găsite în apropiere, după ce fuseseră aruncate pe podea și sparte, potrivit unui raport al Action News 5. Soțul victimei, Richard Fletcher, a informat autoritățile că aceasta nu s-a întors acasă la ora 7 dimineața.

Fletcher, moștenitoarea unei averi de familie de la compania de feronerie Orgill, era profesoară la Școala Episcopală St Mary’s.